Komentari (58)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
referendiram ti mater kretenu cetnicki
Kad to kaze Haški osuđenik, vjerujem da to u RS-u ima tezinu kao da je rekao najvisi moguci zvanicnik. A za nas ostale, to je vise-manje novi povod za sprdancije o ovom bh. entitetu! :)))
...i još to kaže zločinac koji je osudjen u Haag-u, zar i ovi imaju pravo da pričaju,ovakvim treba nabit onu željeznu masku na glavu i tako da truhne u zatvoru.
Krajišnik je ubjedljivo Jean-Marie Le Pen srpske intelektualne folkelite, čovjek koji je inspirisao omladinu čiste srpske krvi da 1. Marta 1992. pokupe papovke iz šoški u milicijskim stanicama po periferiji Sarajeva i da se sa ćarapama i fantomkama na glavi, deklarišu kao prave i prve "srpske" patriote praveći barikade i pišući parole isključivo ćirilicom po kontejnerima i zgradi PTT-a gramatički ne tačno s tekstom OVOJE SRBIJA! Kao i '92 poruka svim fašistima je ista DAS IST WALTHER
Kakvi su ovo pacijenti... Krajisnik & Co. :D On bi malo da miksa Ustav ex Yu i danasnji Daytonski Ustav BiH. Izlapio covjek gledajuci resetke... RS, nastala na genocidu, dugorocno nece opstati ni ovako, ni onako, i bez obzira na bilo cije (ne)jedinstvo. Naprosto, urusice se ekonomski, i tome je velo blizu. Ako im ne pomognu "ljuti neprijatelji" u vidu SDA i HDZ, tj. Bosnjaci i Hrvati iz Pederacije.
Jos samo kad bi se uvazavala rijec osudjenog ratnog zlocinca! "dodao da je RS u najvećoj mjeri stvorio srpski narod i on na nju ima najviše pravo, a svi ostali mogu da u njoj slobodno žive." - iz ove izjave se vidi sta je RS. Pa kako da zive ostali ako se jednom narodu daje najvise prava, slobodno zivjeti ne znaci samo da te niko fizicki ne ugrozava. Sto je najgore, prava tog naroda su cesto na stetu prava drugih naroda!
Ppravi fašizam, i to otvoreni!
a to pravo je stekla s čim!
10. PJESMA UROŠU DRENOVIĆU (anonymous) Grme glasi Obilića, ''Nije Bosna Pavelića. Već je Bosna sivog tića, učitelja Drenovića!'' Oj Manjačo gusta šumo, u tebi je vojske puno. Puno vojske, sve mladića, pod komandom Drenovića. Kud se kreće, kud ih vodi, Krajinu da oslobodi? Mrkonjića i Krajinu, milu srpsku Otadžbinu. Prolazimo zemljom ovom, pod komandom Uroševom. Pod komandom srpskog tića, vojvode Drenovića.
Joj,imas na Youtube jedan dokumentarac,da vidis kako u toj gustoj sumi leze vojske mladica. ;)
Krajišnik ima pravo da šuti jer je radi dobrog vladanja izašao ranije sa izdržavanja kazne !
16. KAD DESNICA UZ MITRALjEZ VRISNE (narodna) Kad Desnica uz mitraljez vrisne nema braćo više nezavisne. Desnica je junak sa Oštrelja njega slavi braćo Bosna cijela. Oj Desnice i to tvoje brno, Pavelića zaviće u crno.
Otakad osuđeni zločinci imaju pravo na mišljenje???
11(b). PESMA SLOBODE (Slepi Knez) Narodne se trube čuje glas, vojvoda nam Draža nosi spas. Svud slobode biće svakom znaj Hitleru kad jednom dođe kraj. Refren: Za slobodu napred sada svi iz šuma, sela, grada, borba je na život ili smrt, smrt, smrt. Nek planina Ravna Gora jekne preko polja, mora, izdajnika svakog čeka smrt, smrt, smrt. Koraci se Draže čuju svud, narodne se pravde sprema sud. Ko god želi da smo njegov rob, spremaju mu naše puške grob. Refren: Za slobodu napred ...........
@federalac2000 izvini sto nam istorije nije tek pocela prije 20godina
Hajte molim vas, nemam nista u zivotu, hocu cetnike da koljem.
Zivjela Republika Srpska!
Živjelo korijenje.Da si obrazovan ko` što nisi znao bi da u slučaju "referenduma" se poništava daytonski mirovni sporazum i POSTOJANJE šumske,koja ima LEGITIMITET tj pravo na postojanje SAMO U DAYTONU-Tako da samo naprijed momčilo,mile i ostali šumnjaci juriš do uništenja genocidnog brloga :)
@Nuclear Winter Polako momce, ovdje niko ne spominje taj referendum, o nekakvoj nezavisnosti, taj ne smiju ni da spomenu. Ovo su neki drugi referendumi koji sluze za to da se ovakvi k'o "Nemac" malo navlaze na dnevnoj bazi, i to je to :)
Naravno da ima. Čim ova ubleha ima pravo iznošenja mišljenja, ima i manji entitet pravo na referendum. Ko to u našoj državi nema neko pravo? Jadna nam majka...