Komentari (21)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
ne znam, malo mi je to sve ćudno..............ali ako nizozemska daje "malo" za poginule........ stvarno je pitanje koje se nameće.......koliko bi tek trebali platiti stvarne ubojice...........
Treba istrajati u tome i nek i trebaju da placaju treba ih zaduziti oni su se samo izvukli ti Holandjani i ostavili Srebrenicki narod na milost i nemilost cetnicima...!
Zasto Holandija da plati? Da li bi iko od vas da ode u Ugandu pokusao nesto da napravi kada bi hiljade do zuba naoruzanih vojnika doslo i zatrazilo da im dopustite pristup civilima??? A vas samo da ima 20??? Naravno da ne bi niko ginuo zbog nekih divljaka koji se medjusobno kolju, to nije bio njihov rat! Bolje da trazi odstetu od Izetbegovica koji je izdao Srebrenicu! Pustite Holandjane na miru, nisu oni krivi sto smo mi nesposobni i sto sami sebi volimo "uceravati" vise nego ista!
Sta bi koji klinac glumio da stitim civile u Ugandi ako to stvarno ne radim? Gdje je ljudskos gdje je vojnicka cast? A to sto su oni pili i surovali sa srpskim divljacima je posebna prica...
Profitiraj,profitiraj na mrtvima,gmazu jedan. Baš ti puno znače. Jedno šesterocifren broj. -.-
poklon žrtvama i strašno je to što vam se desilo ali koliko ja znam svi vi imate nekakve penzije, te šehidske, te invalidske pa nešto rodbine u švedskoj i tako to... kad bi holandija davala kapom i šakom vjerovatno na bi bila bogatija od bosne i hercegovine.
Holandija je direktni saucesnik u izvrsenom zlocinu genocida u zasticenim zonama Srebrenici i Zepi.