Komentari (244)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Imo si priliku da ti svojom karizmom izađeš na izbore za načelnika starog grada ali si pokazao istinski karakter hinje koja priča a zna da ne može ništa. Ti si Halid Genjac u najavi.
@Amigos55 Baš tako, valja ga slušati naredne decenije a niđe veze.
bukvalno halid genjac u najavi. debil po završetku fakulteta odmah se zaposlio u državnoj ustavnovi dok je 95% boljih studenata od njega na birou. tako se oni bore za nas
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
kakav licemjerni gurbet je ovaj lik
Gluho bilo, nedo Bog da vise vi vladate, pokazali ste ko ste i sta ste.
Hoce u qrcu
SDA u Sarajevu više nikada zapamti
ne mogu pobjediti u kantonu.jer imaju jaki nadzorni odbori. ali u ono vrijeme penzioneri nisu mogli glasati zbog korone. Penzioneri prevagnu uvijek a omladina sjedi u sis- baru.
Cuj vepra sto nam prica svoje vlažne snove
Ovaj covjek definitivno zivi u nekom svom vakuumu, zajedno sa stranackim istomisljenicima, nema drugog objasnjenja za ove gluposti koje je izrekao...
Koliko je u desno zabrazdila najbolje govori podrška ovog čakijaša i pokvarenjaka koji dijeli iste sisteme vrijednosti sa dotičnom!
sta ti znas ba
dobar si ti
Svakako su SDA i SDP u koaliciji sto u javnoj u nekim kantonima, sto u tihoj svugdje drugo. Jedni druge guraju, jedni drugima namjestaju poslove. Nema tu odmaka ni puno razlike. Da je drugacije ne bi Becirevic postavio SDA Topcagica u London da se spoji sa sinom da ne idem puno dalje sa drugim prijmerima.
Ti si osim Sebije, u vrhu omraženih, zbog kojih narod ne podnosi SDA
Šta imaju građani od toga što će SDA biti npr prva stranka, da dokrajčite što ste uništavali 30 g, žvaljo žvaljavi, obriši pkjuvačku kad melješ.
Šta imaju građani od toga što će SDA biti npr prva stranka, da dojrajžite što ste uništavali 30 g, žvaljo žvaljavi, obriši pkjuvačku kad melješ.
Nikad više sda. Zahiragić čakijaš je tipičan primjer sda poltrona.
Ramazan je a svasta bi mu se nagovorio pa necu