Komentari (0)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
bosanac jebo i tebe nacionalisti! Nevolis komuniste jer avaz kaze da su losi? Ja mislim da ti nemas ni pojma sta je to komunizam!
bosanac JEBOTE SDP I JEBOTE KOMUNIZAM MAJKU TI JEBEM KOMUNISTICKU
Prvo svaka cast na komentarima! Eno na marijin dvoru su prije 300 godina bili jevreji sahranjeni i to je bilo njohovo groblje i sta jer se sada tamo isto nije smjelo nista graditi?NEEE pametni okupatori su sagradili veoma lijep dio grada. Tako i ovdje mislim da nebi smjeli ovo pustiti u ovakvom malom gradu kao sto je sarajevo.A jos je park ipak mislim da mi mladi nemamo gdje izlaziti osim u dzamiju ili crkkvu(kako bih ef ceric i drugi to zeljeli) I na kraju fakat si postavljam pitanje bolje je da se sretna djeca igraju na mezarjama muslimana nego smece,parkirana auta i ostali cigani koji prose po koju marku!
sabur Sarajlijo..sabur....sve cemo mi fabrike srusiti.....ni velepekara nam ne treba..ni mljekara...i vodovod unistiti...a na svakom od tih mjesta cemo izgraditi po dvije (ne jednu..nego dvije) dzamije...nek' crknu dusmani od bijesa a mi cemo od gladi i od zedji..ali sta nas briga..imat cemo gdje ici na bajram namaz..a poslije namaza svi cemo izvaditi pistolje i raspaliti u nebesa (tacno onako kako pise u kur'anu)..jer tako treba da se doceka bajram...a navece..naravno svi na bazene...i udri uz cecu..micu..kucu..janu canu...stoju..dvije stoje...naravno uz tradicionalno bosnjacki himber Sarajevsko pivo...nemojte slucajno piti alpsko za bajram...svi po sarajcici opalite...cuj da za bajram slovencima dajemo pare....a od alpskog se ne mozes napiti....a ko jos, kod nas, slavi bajram a da ne pije alkohol...potpuno ih razumijem..to je nagrada na kraju mjeseca ramazana..fino su ispostili pa red je da se "malo" za bajram potegne...a ko ne voli pivu....moze votka sa utehom..kako peva ceca...mamu joj jebem..i njoj i svima koji je slusaju PS. reise halali mi..ja opsovah...
Sjetitie se koliko je trebalo da se desi jedna "Srebrenica"
Ne bi da davim, al jebo slovence (slucajno malo s) ... ko oni nama raja, prijatelji i... jest aha. Pa jebu nas od kraljevine SHS, Ljubljanske Banke (koliko nas je popusilo foru), jebenog otrovnog alpskog, radioaktivnog fructala, viza za sloveniju (sjetite se samo od kad), pa ne daju da se pravi Dzamija u Ljubljani (pogledajte forum, jest da je na slovenskom al se moze skontati) http://www.dzamija.com/forum/ A za ove sto im smetaju Dzamije po NAJDRAZEM MI RODNOM GRADU SARAJEVU samo pitam: "Sta bi bilo da je srbija, na celu sa onim dozivotnim stanovnikom Haag-a (i njemu slicnim koji su sada na vlasti u naj mi mrzoj zemlji na svijetu), vladala dijelom svijeta kojim je Turska vladala 500god???
flasa pive .... koji argument :))))) pili bi radnici pivu i na krovu rijaseta....
kazu kad je reis probao bezalkoholnu pivu samo je rekao: "ista Laska".....................
pa jaaarane sto se nije klanjalo kada je tamo livadurina bila nego sad ko fol, kad se treba napraviti nesto lijepo u gradu A HAYAT mi je bio definitivno najgori, kada su to medijski propratili, kao ono ....:"ovdje se pije alkohol" i u krupnom kadru flase pive!---- pa moraju radnici nesto cugat, a mozda su i rokeri nekad navece ga zalomili:)
Za Reisa Cerića i Emina Švrakića- k.... će te rušit Skenderiju,krenuće restitucija a onda je to moje,da napomenem dio od Tekije gdje je ledena dvorana i koloseum tako piše po katastru,a za ostalo me boli kiki, pravite šta hoćete
i reis pije alpsko..pa sta...
Treba čitav prostor izbetonirati pa da mi mlađi (a na kojima inače Svijet i ostaje) imamo gdje voziti skutere i skateboard-e! I ovdje, i na Skenderiji, i ... ... (i u Sloveniji i ... ...)! Živio BETON - najpametniji izum čovječanstva! Pa kad mi onda Fiiiijjuuuuuuuuuu! :-)))))) Beton, beton i samo beton! To nam treba i ništa više!
U parku, kad sam bio mali, ja sam pao s LIPE.
Treba zasut park zemljom i minirati, pa ko hoce sta da gradi bujrum. Inace jedan od komentara u fazonu sta ce nama park, jebo park...sta da vam kazem...u nasoj zemlji vlada tuga i depresija...
logika je da u toj opstini nacelnik nije iz sda pa malo seru kvake po direktivi