Komentari (39)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ma Inzko je toliko nezainteresovan za ono što je opis njegovog posla... mislim da još posle Pedija Ešdauna ta funkcija postala samo služba za davanje saoštenja za javnost i ništa više.
Incko ni za sta ne sluzi vec godinama ovdje. Samo hoda po skupovima i zajebava se. Vratite nam Pedija Ashdowna koji je radio svoj posao i smjenjivao politicare!
inzko jebao bi ti nesto zenu i kcerku pitati
Kakav sad genocid u Prijedoru? Žao mi je nevinih ljudi, ali moramo priznati sa su ogromna većina vojnici.... Još preuveličavati i nazivati ružnim imenima, nema mjesta suživotu i pomirenju!!!
yebali ti vojnici staru pokvarenu majmune jedan, vojnici koji su iz kuca odvedeni na streljanje? pisam ti se na mrtve onako kako to ti radis
j.be se njega on od ove drzave mjesecno uzims necijih 100 plata
pa sta ce on tu praviti dan zalosti? pogledajte samo sta se desava u gazi, i koga interesiraju zrtve i genocid danas? trebas se pripremit da ne budes tako lako nicija zrtva a ne kmeziti.to ne pusi u danasnjem svijetu. i oni u gazi, umjesto sto se samo tucaju i imaju po 50 djece (citajte kako je 50 clanova jedne familije izginulo) bolje bi im bilo da dodju do pameti, da se obrazuju, nadju dobar posao, udruze se, pa sebi kupe nesto tenkova, f16-ki, raketa itd. pa ih ne bi izrael ovako trao.
Nadam se da je ovo sto pises bilo sarkasticno. Vjerovatno niko od tvojh najmilijih nije silom otrgnut iz tvog zivota, pa ne znas sta znaci za jednu majku kad zna da su joj dijete svezali i pucali mu u potiljak ?! Vjerovatno nemozes skontati kako je izgubiti 50% / 60% / 70% / 80% pa cak i 90% svoje familije od ruke krvolocnih monstruma !!! Nadam se da ces nekad doci pameti, i skontati kakve si gluposti pisao po raznoranim komentarima i forumima, krijuci se iza nekih nikova.
budalo, o cemu to tatrljas? kakvi komentari, kakvi forumi, kakvi nikovi? steta sto budala kao ti nije u gazi sada.
zato što je marioneta , prima 40000 KM plate i zaboli ga racku .... isto ko što bi mene bolio da sam visoki predstavnik u Centralno-Afričkoj Republici ..
OHR je ovde u ulozi plavih šljemova koji bilježe minobacačke od strane Dodika,a najpametnije nam da razapnemo sami antiratni kišobran nad BiH.
ma jedite govna vise i sa inckom i sa dodikom samo kenjate po njima i skupljate neke jbne polticike poene, hocete da drugi rade za vas, a vi onda da kupite lovorike RS optuzena i osudjena za genocid, pa se (uspjesno) bori protiv takvih kvalifikacija i osuda, jer ima ljude koji rade na tom planu i koji to rade za RS ili bolje receno za REPUBLIKU SRPSKU uradi i ti uhljupe nesto za svoju BIH iliti Bosnu i Hercegovinu, a ne za svoj dzep i vidjeces kako ce se ucutati genocidasi i pratioci ovako, samo mogu da vam jos jednom porucim: jedite govna
Ovako treba uvijek i svugdje reagovati na diskriminaciju i maltretiranje od strane cetaljskog okupatora, steta samo sto je pickica cetaljska pobjegla ... https://www.youtube.com/watch?v=iDtqV_kyLVM&feature=youtube_gdata_player&app=desktop
prvo da razjasnimo nesto, ja nit sam nalija nit sam poturica. raspitaj se u familiji koje prababe su ti se poturale turcima pa cemo dalje o tome. sto se komsija tice ja sam svaki dan maltene u Kladusi i ne vidjam te takve kakve ti opisujes. ili se dobro kriju ili su digli guzice izdajnicke pa otisli ili su dobili zasluzenu kaznu. a sto se tice genocida i agresije zna se ko i kako ga je izveo sve ti je dzaba, nemozes sakriti sramotu, a mogao si i doci malo ovamo pa se raspitati za raju a? bujrum
greska, niti smo mi srbi niti ste vi mi smo bosnjaci muslimani a vi ste bosnjaci ortodoxi, vlasi koje dovedose turci a koji su za krajcaru izdali svoju novu domovinu i posrbili se. zato su vas i zvali krajcara srbi, kondas jado? ti nemas pojma ni kosi ni sta si ali bi rado meni da odredjujes hahahaha
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
sve je to ista bagra...
On suti na mnoge stvari ,a posebno na Dodikovo ponasanje i njegove izjave i ne znam za sto je placen ova Inzko
Inzko samo prima enormnu platu za svoj nerad