Komentari (0)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Boli me kurac, prodat će i onako ovaj ERONET austrijskom ili njemačkom telekomu. A to znači uvođenje: interneta, MMS-a, i tih extra opcija koje nam trenutno niko u BiH ne nudi! Što se mene tiče, čim dobiju licencu ja odmah prelazim na ERONET! A konkurencija u BiH će i tad biti karina...
sjebah biga :)
SARAJEVO-x.com Viste stvarno mali , nizerazredni , dabi profitirali na drugim, stvarate propagandu medju posjetiocima. Nadamse dace posjetioco ovoga maloumnog sa-com svatiti dasu prevareni i dace u buducnosti izbjegavati vas COM. Zadnja posjeta od mene i za vas supci pusicete kurcinu ,a ja idem namore na suncanje.
Zaboraviosam reci ako neko zeli dame dobro izjebe u supak ili damu popusim veliku tvrdu kurcinu, slobodno nek mise javi na moj mail. Pusica svim kuratim jebacima hihihi!
Sa-x.com vi serete , zasto vi dozvoljavate dase neko prestavlja na moje ime. Pozivam sve da ovaj sa-x.com, ne posjecuju ,jer oni prave probleme , stvaraju , nesuglasice, zajebavaju narod. Svi ovi maloumni bolesni SARAJLIJE mozete lijepo dami popusite KURAC.
picke katolicke.
hey big koji si ti BBBBBBBBBBBBBBIIIIIIIIIIIIIIIGGGGGGGGGGG SSSSSHHHHHIIIIITTTTTTTTTTT
Samose zelim izvinuti svijim posjetiocima ovog sajta, jasam jedan obicni debil, nepismeni pubertetlija kojise lozi nato daje pametan plaho. Kad sam bijo u Sarajvu pito sam babu sto ona guma gori, a on mije reko daje to neko zapalijo jer mu vise nije trebala. a u Ameriku mi babo vise neda mobitel, trosim puno na gay sex telefon. A kriminalce nevolim jer kad sam bijo u Sarajvu pitosam jednog tipa sto ga zovu Celo kad ima dugu kosu, a on mije opalijo samar. I zato ja njiha ne volim. Odoh sad guzit komsijskog kera. Dodijalo mi drkat.
Debilu vidi kakose nazivas, pa pustimi dati jebem sestru , majku necu postivanje ( pickajojse susi) nekti imaju divne uspomene. A vjecnu vatru mislis da ima samo u BUKOVINI. Promjeni ime debilu jedan, vjerovatnosi taj naziv iz zatvora primjenio.
Bravo za sve ,javas pustam pobjedite, samo nastavite BUKOVE GLAVE (CU BA STA IMA). Mali ne dolazim zbog tebe dati donesem boba, nego zbog moje familije.
to ti sad ko biva nas zajebavas, kako smo mi u sarajevu i u bosni nepismeni? jel majku ti jebem? TI NAS ZAJEBAVAS STO NEMAMO DOVOLJAN BROJ RACUNARA, JER SMO GINULI I JER JE POLA ZEMLJE SRUSENO? ti koji si pobjegao u ameriku? koga ces ti obrazovati jadnice? pa ne znas se ni potpisati kako treba bogalju jadni! razdvoji te rijeci malo nekad, ne pise se sve sastavljeno ko u arapskom. dodji nam u rajvosa nekad, da nas obrazujes. ja te licno pozivam. bas bih volio da mi pokazes kako zamisljas tu edukaciju. pa da onda, za dugo sjecanje na tvoj vrli napor, ugraviram u plocnik ispred vjecne vatre (to je ona "guma koja gori" za vas seljake iz pizde materine)
Koje ovaj vatale BiG. Mars u picku lijepe materine doso si ovdje soliti pamet.
PISMENOST----POVRATAK Vidi supak jedan kolikovas ima u SARAJEVU kompjuter, evo da navedemo 10%, e sadevo moram date usmjerim na pravi put , stosu roditelji propustili , i profesori, sadevo ja moram date usmjeravam. I jos nesto, a ovi 90% kada oni kupe kopjutet , mozes da zamislis koju energiju moram da potrosim , dabiji doveo na nivo , kojisam tebi pokazao. I na kraj , tvoju majku postujem , vjerovatnoje stara , pickajojse susi? ali za sestre imam divan poklon. Jebemti sestre i rodice, da imaju uspomenu i sjecanje. Sta kazes na ovo.
Joj big, pa na svaku temu se javljas, ne zna covjek sta bi prije citao, komentari su ti extra majke mi, najpismenija osoba na sa-x
ako si pismen u stranim jezicima koliko u sopstvenom, mora da si jako interesantan za slusati. samo mi nije jasno, kako rijeci koje ne treba (ABNORMALAN) pises odvojeno, a negaciju glagola obavezno spajas... a za ta klasicna seljacka sranja o tome kako ste vi pobjeglice kulturni, jer ste u americi, pa vam zivot fin i lijep, a mi divljaci koji se rokamo i pljackamo, jer smo ostali u svojoj zemlji mogu ti reci samo jednom iskreno, sarajevski: JEBEM TI MATER U USTA!!! lamse, pakash...