Komentari (344)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
PODRŠKA SENADU I FACE TV-U!
jedinog novinara koji bez pardona kaze sve pokusaju na preglup nacin "usutkat"
Karakter. Sve direktno rečeno u lice. Svaka čast Senade
PRIKAŽI ODGOVORE (9)
Podrška novinaru! Tužbu pokrenuti protiv Draška za dizanje neosnovane medijske harange. Suspenzija, i to odmah! Ovo ne smije proći nekažnjeno.
Napravio sam analizu izjave Senada Hadžifejzovića: https://youtu.be/aMiYRKz-lcs Ukratko, snimak RTRS-a pokazuje deformacije koje nisu prisutne u originalnom snimku, na snimku Nebojše Vukanovića niti u originalnom snimku. To može biti zbog loše snimke, lošeg uređaja za snimanja ili zbog manipulacije.
boli neke istina,koja jedino face izjavljuje..
Nevezano za Dodika, način vodjenja emisija, izražavanja, rasudjivanja, elaboriranje (društvenih, socijalnih, političkih pojava),maniri… su prilagodjeni nekoj kafanskoj raspravi, koje mogu pratiti i razumjeti i oni bez osnovne škole. Nema tu novinarstva, novinarskog kodexa… Senad je izišao iz mahale, ali ona iz njega nikad.
on je daleko od toga da ne navodi na svoje zakljucke kao jedino ispravne, to nije novinarstvo, takvi se mogu okusati jedinu u politici, a novinari po svetom previli moraju osigurati uvijek da javno mijenje donese svoj slobodan sud na osnovu tocnih informacija iz vise izvora...ali ov je BH...cini mi se samo ce prvo slovo ostati ionako ako se ovako nastavi
Opet ih pozovi u emisiju, ***ebali te oni. Svrbi su to Senčo.
Lijepo je Šešelj rekao da će na kraju Hadžifejzović pobjeći u Beograd i tamo biti veći Srbin od njega,a ja bi još dodao i od Dodika.
Mislio Senad da moze pljuvati I prijetiti Dodiku kao sto pljuje i poziva na linc i ubistvo Bakira i Sebiju ! Nece Ici sad ce ti srbi dohakati nisu oni kao Bosnjaci da trpe
Svaka cast, neka si im ga zabiberio, opet ces im svima natrljati nos iako su oni mislili obrnuto
Senad, pravi Sandžaklija, karakteran i neustrašiv!
na proteste ako ga ukinu
Ispred RAK-a!
Treba i ovog Senada umirti
Nije čudo što o Bosancima pričaju viceve , ovaj takozvani novinar je sve a najmanje novinar. Čovjek dovodi ratne zločince u emisiju itd..
u srbiji SAMO ratni zlocinci na TV - bivsi i buduci - da se ugledamo ?
Podrska velokom BH parioti,kad je bilo najteze Bio si tu,a i danas se bezrezervno Boris,za nasu BIH,Hvalati.
Sto god da se kaze i napise za tu bolesno kriminalnu udrugu nastalu iz nekog inzestnog drugovanja daleko prije je jako malo niti covijek tu moze nekoga povrijedit ,uvrijedit ili tome slicno to treba samo na lomacu da nam vise ne unistavaju Nase zivote bagra lopovska FUJ. SENADE IMAS PUNU PODRSKU SAMO NAPRED.
Ogromna podrška od najvećeg patriote BiH.