Komentari (11)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Da je drzava za covjeka ovaj reketas bi bio u zatvoru.Bez radnog i bilo kakvog iskustva , bez morala, bez nacionalnosti, on se usudjuje nama pametovati.koji bezobraznik.Na osnovu cega je on na svim tim pozicijama da mi je to znati.
Naravno da je HDZ odlučujući faktor, samo što su to normalni ljudi znali prije godinu dana, a reketaši tek sad skontali. Lakše ireketašima uđe 25 cm u guzu, nego ovako jednostavna stvar u glavu.
Kretenu, pa sto si onda pravio koaliciju sa djubretarima kad sada i sam smrdis. Ovi nam unistise drzavu!
čekamo da udarimo glavom o konačno dno! samo se nekako odužilo...
Boli tebe neka stvar. Sve si dobio džaba od ovog naroda.
Probosanske snage moraju odbiti svaki kontakt sa velikosrpskim placenikom Miroslavm Lajcakom. Njegov jedini cilj je disolucija BiH, a kada im krene po zlu, spasavanje lakstaskog fasiste i negatora Genocida.
Dajgle ovom krimosu face svega ti? I \"ono\" je neka vlast? I \"ono\" da prica o moralu i postenju. O multikulti? Pa to ni u Diznijeve crtane filmove vise ne moze da se uliva...
selam iz bos.njackog Mostara, tacnije 2/ 3 povrsine Mostara.. Koliko Bosne bude u Mostaru toliko ce je biti u citavoj BIH... Zato ulazimo u Mostar, gradimo Mostar , posebno bos.njacki dio, koji su ust.aski fas.isti razorili u agr.esiji na BIH..
pa nije mi jasno kako od kad ste vi dosli na vlast nista ne ide a prezivjeli smo rat i opet iznova počeli dok se vi niste pojavili s nekim svojim mahalskim forama!
moj hadzicu svi vi idete na pregovore sa sopstvenim konstantno suprotstavljenim premisama od kojih niste spremni zrtvovati nista za kompromis a upravo to je ono sto ocekujete od druge strane...sto implicira da mozete tako bezuspjesno pregovarati dok vas unuci ne smijene u tim foteljama...bojim se da ovaj narod nema vremena toliko cekati... mozda bi bilo bolje da umjesto dosadasnjih metoda, usmjerite svoju energiju na integrirajuci faktor a to je u ovom slucaju bestijalni lopovluk, to vam je bar svima zajednicko pa se pokusajte na tim principima i dogovoriti...
seoske varalice iz HDZ-a