Komentari (30)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Reketaš,damir,bosanac-KRIMINALAC!
ti znas sestru ti ***
"Na ovaj način pokazali smo da smo zreli za Reketanje najkrupnijih riba .. a nismo zreli da donesemo zakon o JMBG "" Izjavio je REKETAS Hadzic.
Naredno kolo na Wimbledonu: Federer - Hadzic
kad bi nekog mogao prebiti a da neodgovaram pred zakonom ovo govno bi bilo na vrhu liste.....lik ima facu koji jednostavno moras opaliti i to iz sve snage....
Znaci sjeverni granicni prijelaz na koridoru 5C nece postojati za proizvode biljnog i zivotinjskog porijekla, sto znaci, onaj koji izvozi/uvozi tu robu (koja je barem 90% svog izvoza/uvoza robe u BiH sto se tice prehrambenog sektora) recimo u/iz Sarajeva, ce morati poslati kamion preko Dodikovog nerentabilnog autoputa u izgradnji, dok ce sjever 5C biti prazan ili iskljucivo za putnicka vozila? Bravo SDP, jos jedna izdaja!!!!! I prije nego su trecinu 5C-a izgradili, blokirali su ga na sjeveru?
Za one koji ne znaju, u BiH ka HR ce postojati iskljucivo dva granicna prijelaza za biljnu i zivotinjsku robu, sto je maltene velika vecine sve prehrambene robe, sto znaci kad se na sjeveru izgradi koridor 5C, onda granicni prijelaz sa Hrvatskom na koridoru 5C nece biti granicni prijelaz za robu biljnog i zivotinjskog porijekla, sto znaci da ce sva roba morati ici na Bos. Gradisku, skrecuci promet sa koridora 5C na Dodikovu promasenu autocestu od Doboja ka Bluci i dalje prema Bos. Gradisci. Isto tako ce morati raditi i oni koji prevoze tu robu recimo iz Cazina koji je nekoliko kilometara od Hrvatske na zapadu. To su rezultati izdaje SDP-a.
Naravno steta za FBIH ce biti desetine miliona eura, naravno godisnje.
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Mora da ćemo 29. bit, ako ostali propaliteti iz Evrope koji nisu još u EU zarate. U svakoj drugoj varijanti i Albanija, Makedonija, CG i Srbija će prije u EU od nas.
NA OVAJ NAČIN STE POKAZALI DA STE ZRELI ZA DEPONIJU! OTKAZI OTKAZI!
Ha ha ha, dobro me nasmija ovaj Džema, kaže da je Dame najbolji kandidat da naslijedi Slagumdžiju. E moj Damire, načekaćeš se ti da zasjedneš na mjesto koje drži zlatni reketaš Bosne, slagumdžija. On će i kad umre biti sahranjen sa foteljom, pa ako budeš imao nekih štela s ovima na Barama, e onda možda uspiješ nekako nekad iskopati tu fotelju iz groba.
Srebrni reket Bosne i Hercegovine, diplomirani žurnalist, ministar saobraćaja i veza. Možda je čovjek kontao na ovo zadnje, veze da su to one štele tako potrebne i važne šta god da vam zatreba, od snimanja abdomena ultrazvukom, do zaposlenja i milion drugih stvari. E za te stvari obratite se ovom tipu, on ima štele, jel ministar ili nije. E zato on nema puno vremena da se bavi sa tim državničkim glupostima, ima on za to pomoćnike, koji su se ugledali na njega pa se ni oni ne miješaju u svoj posao.
I mi naseg Slavuja za trku imamo, ljubi ga Zlajka.
Jel i to nova rjec iz "Hrijevatskoga prijavopisa"? "prijelaz", isto kao i "dijecko", "bidnemo", "prijevoznik". Ubacuju "ij" da im "ijezik zvijucu tko Ruskij nijet". Oznojis se sa polomljenim jezikom dok izgovoris nove "Hrijevatske" rjeci.
"Na ovaj način pokazali smo da smo zreli za ispunjavanje najkrupnijih obaveza i da smo spremni da budemo 29. članica EU", rekao je Hadžić. Naravno,samo jos da je stati u kraj ovim lopovima koji nam unistavaju drzavu,mi bi procvjetali,digli bi se iz pepela
samo nastavite tako
kad misli klix objaviti da je lisicki izbacila williams sa wimbledona?!
Svaka čast, dobro je da vidmio bar neke pozitivne stvari kroz ovo sivilo i maglu!