Komentari (46)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Dabogda im se sve ovo vratilo,na zalost i kod mene u blizini u tomasici kopaju vec dvije godine .Preko 400 dusa jednostavno na jednu hrpu ko gomilu kamenja,dabogda vam se trag i sjeme izgubilo za sva vremena.Znam o cemu pricam i ja sam licno morao po livadi da setam i da trazim u travi tek poubijane muskarce mucki ubijene u potiljak sa 2 metra odstojanja,herojiiiiiii pa kupi lopatom mozak pa kopaj a on stoji iza ledza sa puskom,herojj,stoka pogana to su srpski heroji.
Isplakah se ko budala citajuci rijeci ove nesretne zene, uopce ne mogu razumjeti i pojmiti kako zive i kako ostadose normalne i kako nisu umrle od tuge i od kud im snaga. Ne znam kako mogu gledati kako svijet ide naprijed a one jos traze stopalo, glavu ili ruku svog djeteta. Stid me, tacno me stid sto malo cesce ne pomislim na njih, a svuda su oko nas. Stid me sto kaktkad pomislim kako mi fali nesto, nesto glupo sitno nebitno i povrsno... A zapravo imam sve! :((
ja sam cesto u Stebrenici, Bratuncu, Zvorniku. iz Srebrenice sam pa cesto dolazim tamo. pa franc bujrum ako hoces u nekom od tih gradova da "popijemo" kafu?
Ima li administratora da urede ove komentare!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
I opet nismo puno od toga naučili, jer i sad vjerujemo i popuštamo dušmanima