Komentari (31)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Gospon Denis, a koja vlast, jel ova kojoj ste vi zastupnik u parlamentu Federacije, kao njen kolaborant... Obično se ovakve izjave u narodu nazivaju "posipanje pepelom".
U ovoj drzavi je najbolje bit opozicija... Ljudi ubiru plod onih pozicioniranih dok ih pljuju, a ne mogu nista da promijene... da si vlast sigurno nebi postavljao takva pitanja... Prije svega kod nas gradjana, gradjanska duznost je da odemo na glasanje, a sta ce dalje biti, komentiramo po forumima, na kafama medjusobno i nekom drugom prilikom - gradjanska prava nikome ne pada na pamet da trazi jer "svi" kukaju, a "svi" dobro zive...
Ja mislim da BiH nema niti jednog jedinog normalnog političara. Pod normalno mislim na čovjeka koji je od krvi i mesa ali da je i savjestan. ROBOVI FEDERACIJE IMAJU PENZIJU 320 KM! UŽASSSSSSSSSSSSSSS! Penzići barem 5 godina umiru ranije jer nemaju od čega da žive. Od 320 KM na režije od barem 200 KM, pa dajte mi najboljeg svjetskog ekonomistu koji će 120 KM rasporediti na 30 dana zahranu (kakvu crnu hranu) a o lijekovimanema priče, uopšte nema priče. Pita li se iko na ovom svijetu (npr. bogomoljci iz SDA) da li je ovo humano. A oni upravo oni su nam ovu sadaku odredili, njima sličnima jepenzija preko 2000 KM. Bakire ja (ali potpisujem) velika većina Muslimana će te pametiti, dugo, dugo će te pammtiti i pričati kako su gladovali dok je Izetbegović prosipao maglu narodu.
i neoliberalni kapitalisti sa ovakvom izjavom zele da kritikuju nacionalistickofasisticku vlast u mostaru. ovo mi vise zvuci na podrsku sadasnjem sistemu i vladajucoj strukturi. druze gratz vama i vasoj stranci odgovara ovakva struktura sistema, sa vasom kapitalisticko i neoliberalno idejom vam i trebaju nacionalisticke stranke da jos ovo malo prirodnih resusrsa koji su ostali u bih rasprodate. kako vas kolega i stranke jednom rece: bogatstvo za pojedinca. a ja tebi druze gratz i tvojim kapitalistickim partnerima uzvikujem parolu: bogatstvo za sviju nas...
Njega kao da je neko juce transmisionirao u bosansku dimenziju pa se cudom cudi. Sto bi rekao nas sveznajuci, emancipovani narod: suti, dobro je dok ne tuku.
Muhamede nemoj se sekirati samo