Komentari (40)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Đe si Muhamede :)
sklonicemo i lagumdziju ako bude jeo g. al nam je prioritet bio da sklonimo sda koji su jeli g 20 godina. toliko
SAMO KAD SE PROPUSTI KROZ PRSTE < SPORAZUM < PSTAVIMO PAR PITANJA :01. ZBOG ČEGA SE TAKO BRZO DOGOVORI 02. ZAŠTO SE NIJE URADILA ANALIZA SPO. 03. KOJE SVE UKLJUČEN /koje stranke / 04. JESUL DODIG I LAGUMDŽIJA DRŽAVA 05. ŠTA JE NAROD U BiH- 06. ŠTA JE SUD - BiH 07. KO JE VISOKI -PREDST.
ništa nije rekao poslušni miš boji se da se ne zamjeri šefu fahrudinu tornjaku
Psjetio sam danas Lagundzijinu gospodju ,flertovo sam s´njom.
Zar ova grupa demagoga i prodavaca magle jos postoji. Denise, iamte manji broj glasova i vijecnika, kad ces podnijeti ostavku kao tvoj prethodnik Bojan Bajic, koji je koliko toliko moralan.
od nase stranke do sda od gojera do nvo i nezavisnog alijinog savjetnika kasima trnke zaboravljate ono najvaznije da srbe zaboli naka stvar iza ovaj sporazum i za tzv drzavu bih
rijaset nije negativno izjasnio o ovom sprazumu ni rijaset a bogami ni ove hadzije sto su tek jutros stigle u zenicu
Zovete se Muhamed, Emir, Hana, Selma, Almir, Amar, Senad, Emina, Adnan, Hamza, Amel, Harun... ne brinite, dolaskom u našu školu kroz četverogodišnje obrazovanje postat ćete: Dennis, Teo, Vedran, Irena, Josip, Dragan, Jelena, Klaudija, Marko, Ivo... Samo križ može u EU, Isus vas sve voli :)
šta vam smeta čovjekovo ime... eto vam sulejman i zlatko, vodite ih majkama i sestrama da i to odrade
\"Gratz: Sporazum SDP - SNSD je pokušaj da se zamaskiraju bitne stvari\" Reče pačenik i kompleksaš Muhamed Gracić koji se zamaskirao u Dennisa Gratza... PS: kažu da je po pogramu \"Naše stranke\" glavna stavka na \"razvoju\" zemlje, to se kani ostvariti organizovanjem gej parade u Sarajevu, u cijelu kampanju će se utrošiti nekoliko miliona KM, a glavna poruka kampanje bi bila \"ŠUPKOM DO PROSPERITETA\"...
sta je ovo cak i ovi bivsi lagumdijini puleni osuduju izdaju zlaje pakasa cccc osta zlaja sam sa nekoliko clanova srpske nacionalnosti!!kazu i amina kupi prnje da ide od njega.cak mu se i kcerka jelena iz beograda javila i rekla da je sad redovno zovu na parastose jer su vidjeli da je zlaja pravi srbin!
za Denissa Rimtuti tuki za hou!
da je ovaj Denis Muhamed valj\'o bi vam, da je u SDA opet bi vam valj\'o i kao Denis i kao Muhamed.Nabijem vas na rinuKa, maj.k.u vam zatucanu i nazadnu bitna je vjera i ime a sto te isti \'\'lideri\'\' sahranjuju 20+ godina nije bitno i ovo malo gradjanskih opcija pokusavate unistiti.
OK, Deki a sta imaju ti svi sa strankom SDP, ako ne valja SDP, zasto ne biraju drugu stranku, i preuzmu vlast i poniste sve Zlatkovo, svi ti bi da savjetuju SDP, a ima toliko drugih strana...
KUPUJ DOMAĆE SPASI BiH, BOJKOTUJ SVE OSTALO
Svi su protiv SDP svi kazu da ne valja ali za njih je zlatko svetinja, ispiranje mozga je cudo, mozete jos 2 godine i arivederci kmeri