Komentari (25)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Linija za Bare to jest grasko groblje neradi vec godinu dana a oko 40.000 insana ukopano je u groblje i stalno ljudi dolaze ali autobusi nerade pa se snadi kako znas,plus oko 4-5 hiljada porodica zivi u Barama,snalaze se kako znaju i umiju,fataju vogoscanske i Ilijaske autobuse.Zasto bar CENTROTRANS ne preuzme uvu napustenu liniju BARE - DOM ARMIJE.....
Ama kako ste samo fini, uljudni, susretljivi prema svojim putnicima vi iz GRASa... Ma čudo jedno!
za peskircice besplatna voznja i lizalica gratis
dobra firma jbt napravili su naj veci auto otpad na parkingu remize, lopovi nema vise donacija K....A
hoce ,biti revizora ?
Sto ti je konkurencija!
slika traNvaja :D
Linije: Dom Armije - Podhrastovi, Dom Armije - Breka II, Dom Armije - Bare ne rade već nekoliko mjeseci (izuzev linije za Breku II koja ne radi više od godinu dana)..
Grasu treba ostavit tramvaje i trolejbuse, jer još tu mogu nešto raditi, za autobuse tražiti druge (privatne) prevoznike.
GRAS treba ostati ono što je bio u početku. Niko nema pravo da mu to oduzme. Umjesto linija za Breku i Podhrastove treba staviti po dva minibusa tako da neće biti problema.. Brže i jeftinije ne može..
PRIKAŽI ODGOVORE (3)
GRAS je jedna renomirana firma, idealni poslodavac Balkana 2014 :)