Komentari (52)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Igre bez granica
Čiji je kontejner u sredini,treba mi za free shop?
pa vidite da ni u evropskoj uniji nije nista bolje..;)
Ovisi mnogo ciji postar donosi penziju.
multi-kulti metković
hrvatski, a ne multi-kulti.
KOLIKO VAS VATIKAN MRZI DA VAM JE NADJENUO I TA SMIJESNA IMENA PO KOJIMA VAS I DANAS UTORAVA: SRBI = latinski, serf = roblje HRVATI = croatini = kreteni BOSNA = bosnae = pravi volovi, goveda BOŠNJACI = turski, bosh+nyak = bijednik, iz tur. bos+nya = ničija zemlja " K L I X " nije misterija već igra riječi od C ( a t o ) L I C S ), a moderiraju ga katolička mladež i popovi koji "civiliziraju glupe Bosance sa 100000-ada unosa. U tom spec. ratu cenzurisan je web bosanske dinastije: http://is.gd/sW9lTx
zašto onda dolaziš na klix, ako ti toliko smeta??? ja ne bih iz moralnih razloga, da imam mišljenje kao ti.
Koja vijest !!!!
brate vidi se da je eu sa lijeve strane , uredjenije, mirisljivije zivne nekako :))
Svrate do evrope na kafu i nazad kuci ;)
sine idi do evropske unije i kupi nam dva kefira.
Vrlo interesantno...
ja bih crko na toj grtanici da sam tako blizu a nista ne mogu i nikakva prava nemam, crko bih od muke i zavisti
Kreneš na kafu i poneseš pasoš. Trebat će ti preko pješačkog :D
Nije granica između zločinačkih, genocidnih i nakaradnih izdrkotina HZHB i RS sa hrvatskom, nego granica BiH sa Hrvatskom
babo ti je nakaradna turska izdrkotina, kao i ti. na sreću granica je hrvatsko-hrvatska, tako da nema nikakvih problema.
Ma jok ti si nakaradno tursko-svetosavsko pašče jer ti je prapraprababu silovo turčin za koru hljeba.........tako su se današnji izdrkani svetosavci nakotili po RBiH.-.............ali hvala Bogu etničko čišćenje i genocid nad izdrkanim svetosavljem se sprema u realizaciju............imamo i mi svoju SANU
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Berlin .... Ja Sam mislio na Berlin sa Berlincima
Pa sta neka je granica u Metkovicu nek nije kod Hepokove vinarije na izlazu iz Mostara kako su Susak, Boban i Tudjman htjeli. Licno sam 1994 bio na toj granici gdje su mu pregledali BH pasos. Ali stvaranjem Federacije BiH u Washingtonskom sporazumu, porazene su snage HVO-a i HDZ-a i sada Prlic, Kordic, Praljak truhnu u Hagu zbog nacistickog projekta HZ HB. Franjo Tudjman, Mate Boban i Gojko Susak su sa msrcu izbjegli glavnu odgovornost za agresiju Hrvatske na BiH. Ipak mi moramo ici naprijed, sa Stjepanom Mesicem, Damirom Kajinom, Ivom Josipovicem moze se razumnije govoriti sada. Ima normalnih Hrvata nisu svi Mate Boban.
Ja ba. Eno sad se Hrvatska slama oko pedera koje hoće preventivno izbacit iz ustava i oko ćiriličnih ploča u Vukovaru. Onako baš demokratska, proevropska država. Fašisti kakvih nema, dokazani u NDH, potvrđeni '91, a evo i dan danas vidimo šta rade. Žive u državi sa 95% Hrvata i nacionalizam im je glavna hrana. Može se sa svakim kad se mora, ali nije jednostavno. Sreća pa smo i mi tu negdje.
@Ideologija vidimo svi mi tu "demokraciju" i "toleranciju", "europske vrijednosti" na djelu. Poslanika Bosnjaka u Saboru Hrvatske, Nedzada Hodzica vrijedjaju, prijete mu i zele ga protjerati. Na to reaguje predstavnik italijanske nacionalne manjine Furio Radin, i sam katolik po vjeroispovijesti, koji je zgrozen kako su napadnute manjine u Hrvatskoj. Karamarkove Ustaske kukavice iz nekakvog "Stozera za obranu hrvatskog Vukovara", zaboravljaju da je 1.100 Bosnjaka dalo zivot u Domovinskom ratu za odbranu Hrvatske, tj svaki cetvrti Bosnjak po popisu 1991 u Hrvatskoj polozio je zivot, a ovo je hvala za to! Nedzad Hodzic skolovao je vukovarsko dijete Domagoja Seremeta tri godine na fakultetu 1994. 1995. i 1996. godine. Jel to hvala. EU mora se pozabaviti HDZ-om, Karamarkom i jacanju zlocinacke ideologije Tudjmanizma koja je autokratski harala od 1990-te do 1999te kada je diktator umro.
PRIKAŽI ODGOVORE (3)
I onda se zalimo kako droga prolazi granicu BIH. Pa kako nece covjek preko pjesackog prenese drogu u drugu drzavu.
Sto si ti dobro informisan. Ja mislio mi gudru uvozimo iz Pekinga.
Tako blizu .... a ipak tako daleko!
Baš tako.
JOŠ JEDAN PRIMJER UMJETNO CRTANE GRANICE OVE NAKARADNE TVOREVINE.
Velikim slovima možete naglasiti određene riječi, ali nemojte cijelu poruku pisati velikim slovima. Poruku koja je cijela napisana velikim slovima teško je čitati. Pošto se ne može izraziti intonacija glasa tokom pisanja na internetu, tekstovi pisani velikim slovima smatraju se vikanjem, a pisanje malim slovima normalnim razgovorom.