Komentari (16)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Jel velicina glave jedna od karakteristika SDA.
Možete pričati šta hoćete, i nazivati ga kako hoćete, ali gospodim Avdagić je sigurno bolji izbor od Jasmina Imamovića koji je Tuzlacima zamazao oči Panonskim jezerima i to je sve što je uradio, a već je 20 godina na vlasti....
Ukinuo redukcije vode (trajale 70 godina, važnije od Panonskih), sredio Gradski park za 10, Trg Slobode vrhunski, Soni trg isto tako, FK Sloboda ne bi uspjela bez podrške gradske uprave, sudski se izborio protiv pljačkaške privatizacije komunalnih preduzeća, itd. itd.
Licno poznajem ovog GOSPODINA. Prije svega je veoma dobar i posten covjek, i veoma veoma sposoban!!! Samo moze da pomogne Tuzli i njenom daljem razvoju. Dosao je kraj Đasminu koji ima fetise na sve sto ima veze sa vodom (jezera i fontane). Hvala Bogu, i narod je skontao sta je i kako je sa Đasminom. Gospodin Harun, treba da bude gradonacelnik, a Đasmin sa svojom ljubavnicom neka se kupa na jezerima. Dosta je bilo lazi i prevara....!
Pa vama smeta sto je covjek obrazovan i posten ..... Bujrum u Tuzlu pa da vidite sta je SDP uradio od nas...
Frajer alkos zadnji, otkud on u SDA, da nije dosao tobe?
Evropsko rješenje. Ko Kurtz ( ili na Bosanskom ko ku*ac)