Komentari (218)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Poceli da otimaju i preko interneta iz svojih udobnih fotelja ne moraju ni ustajati vise da bi isli po “reket”. Sta seljacine poput Skake uradise od ovog grada prava kasaba postade.
Naplatiti kaznu gradu Zagrebu za ime sarajevske ulice. Barcelona da masno plati sto imaju cetvrt nazvanu po Sarajevu. Pred sud sve proizvodjace atlasa, koji imaju Sarajevo na stranicama. Zapaliti sve enciklopedije iznad SCC-a u znak velicanja SDA. Kazniti svaki televizor, koji je snimao Sarajevo za vrijeme olimpijade. Narode, hocemo li opet za SDA?
@SugarCookie Televizor koji je prikazivao - oprostite.
PRIKAŽI ODGOVORE (8)
Hahahahha, pa u ovoj drzavi izgleda glavno zanimanje otimanje od naroda. Smislite neke sadrzaje u gradu pomocu kojih cete se finansirati, a ne gledati u ciji dzep zavuci ruku.
Narucis Sarajevsku 6KM 3 piva 3 porez na ime
Gospodine Skaka, član 2. stav 1 i stav 4 moze se odnositi samo na prav. i fiz.lica registrovana na podrucju BiH. Sto se tice FB stranica, Gradska uprava nema jurisdikciju, niti je registrovala i zastitila naziv Sarajevo u Americkoj saveznoj drzavi Kalifornija (California) gdje je registrovana kompanija Facebook, Inc. Ime Sarajevo je u vlasnistvu svih gradjana grada Sarajeva. Dakle, vi u ime svih gradjana uznemiravate vlasnike navedenih i sl. social racuna.
Sarajevski muftijstvo i Medžlis na aparatima.
Retardiranost je naziv za karijeru u SDA.
Osnujes stranicu Posjetite Sarajevo, Sarajevo za turiste, itd. Uz pomoc tih stranica dovedes turiste i grad zaradi milione i onda kazu da moras platiti za ime stranice???
Pa oca ti yebbem nije ti ime SDA upotrijebio niti bi, to se samo borovima ne gadi .... Fuuj SDA. ....! ! !
@halal passat........ B O T O V I M A .....
Svasta kod nas hahhahaha.
hahahaha ne mogu da vjerujem koji kreteni! ovo je kad uhljebi rade posao i prave problem tamo gdje ga nikad nije bilo. od sada ce nam nekim zakonom cenzurisat i naplacivati i ovo sto govorimo? dame i gospodo, ovo nije dno, ako ima ista ispod dna onda smo mi i jos dva sprata ispod toga!
@TheObala ja očekujem još neke njihove ovako pametne poteze.
Ovo se zove kulturni reket...
Samo promijeniti nazive grupa u Rajvosa i mogu ga pusiti. Doslovno
Koji si ovo neuku idioti. Ne majko.moja na sta smo mi spali. Inja cu traziti od svih gospodja koje imaju.moje ime i koriate ga na fb da mi plate.
Hahahaha SDA daj i od Facebook-a para hahahaha SKAKA NEPISMENA SPODOBO idi POKRIJ SE ŠAMIJOM i ne izlazi iz kuce MAJMUNE RETARDIRANI hoces i Facebook-u da krojis kapu😂😂😂 VALJDA TE ZANJELO OVDE SA RETARDIMA KAKAV SI TI PA MISLIS DA MOZE SUGDJE PROCI NEPISMENA PIJACARSKA LOGIKA TEBE I TVOJE LOPOVSKE SDA SKAKA RETARD KOJI JOS NEZNA NORMALNO PRICATI MAJMUNE NIJE LONGITULALALA NIJE TELETABIS MORONCINO NEPISMENA😂😂😂
Sreća naša pa sarajevo-x postade klix!
I naknade za korishtenje imena grada tvoga che htjeti od tebe, i bit chesh primoran FB stranice brisati sa imenom istog... El Bakke 13-68
svako ko pomene Sarajevo, nek ubaci 10 feninga u kasicu prasicu gradske uprave. ha aha ha ha shta ako se shatro kazhe RajvoSa? jel se onda placha sarajevskoj raji koja je izmislila shatro?