Komentari (48)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Umjetnici u prikrivanju zlocina. Znamo sta su radili sa masovnim grobnicama. Pametnom dosta.
Ovdje se nekako prelako prelazi preko činjenice da su naše ljude po Bosni iskopavali u 3 različite masovne grobnice udaljene i preko 100km, da su nas bagerima i kamionima razvozili... Nama to treba svaki dan prije dnevnika ponavljati
Totalna dezinformacija! Jedan dio gdje je bio samostan izgrađen je Dom izviđača još prije 50 godina. Svaki sarajevski osnovac se se sjeća da je tu dolazio na logorovanje ili ti predvojničko! Poslije rata bio Studentski dom i Ekonomski fakultet. Danas prazan zapušten i devastiran na dušu lokalne zajednice. A to što neki kriminalci prave objekte 500 m od tog objekta je priča za sebe.
Nek se dogovore dva havera, covic i dodik, kako dalje sa gradnjom
Misliš da to Čovića uopće zanima? Zapostavio je Hrvate iz Posavine skroz a i iz dijelova Hercegovine gdje nesmije ni nogom kročiti. Napravio udruženje građana HNS pomoću kojeg se predstavlja kao suveren svima njima. novci samo novci
Oni su eksperti za takve gnusne, rabote! Zasto se ne pokrene medjunarodna optuzba?
...toliko bola su podnijele zbog zlih nevaspitanih ljudi i zivot dale da cast sacuvaju.....Neka pocivaju u miru Bozijem....
interesano je vidjeti kroz komenare koliko muslimani ne vole hrvate. ja mislim da je to u stvari samo frustracija i zavist. uostalom, kako netko moze mrziti ono sto je i sam bio.
Koji muslimani? Oni iz Sudijske Arabije, Katara, Malezije? Musliman je vjerska odrednica. Mozda neki muslimani mrze Hrvate, to ne nih znala reci. Ali ja ih evo kao Bosnjakinja ne mrzim, bas naprotiv.
Hrvatska je slala preko UZP gorivo Srbima dok su pod navodnicima stvarali genocidni entitet .Sta se sada bune
Klix brise svaki komentar glede pravoslavnog terroriste i nijedan clanak nije otvoren za komentare
Monstrumi
Ma latini su ugrozeni samo gdje je vecinsko muslimansko stanovnistvo
HNS i Covic pozdravili gradnju objekata na temeljima samostana "Marijin dom" na Palama.
Čović je rekao: Čuvajte Republiku Srpsku. Pa eto oni čuvaju, a vas ko šiša.
Ovaj bi DZEKOS od crnog djavola uzeo pare, nista im nije sveto!!! SDA neimari, dabogda im niko u zivotu srece nemao!
Sta Covic kaze?
malo ko je ubijao kao serbi... i tada su bili sigurno ugrozeni....
Tragican je nacin na koji su ove 4 zene okoncale svoje zivote, ali kada se gleda drugi svjetski rat, pogotovo na prostoru Jugoslavije, ne smije se zaboravljati uloga Katolicke crkve u genocidu, progonima i prisilnom pokrstavanju (Stepinac kao broj jedan primjer simbioze katolicke crkve i ustaskog rezima) . Cesto je sve to pocinjalo iz obicnih zupnih crkvi odakle su se pravili spiskovi i pruzali utociste ustasama i njihovim ranjenima.
Na Palama Gradi Bosnjacka Firma Dzekos na mjesti stradanja Katolika
Ko je investitor, kakve veze ima ko je izvođač radova, jel servu?
Sto se don Josip Tadic ne obrati Covicu, koji je prodao hrvate iz RS da bi sa Dodikom koordinirao stvaranje treceg entiteta i razgradnju BiH. On mu je prava adresa na koju treba da se obrati.