Komentari (109)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Prof. dr Edin OSmanbegovic je kao borac Aemije R BiH ostao bez obje noge iznad koljena. Sta god da kaze od mene postovanje.
koji cirkus, oplakah. najača izjava U svom obraćanju Edin Osmanbegović, kojeg je i grupa "Udar“ predložila za mandatara, rekao je kako bi Tuzlanski kanton u narednom periodu trebala voditi premijerka.
Da ne planiraju Juliju dovest?!
vidjet ćemo, sutra je nastavak serije. napeto je.
PRIKAŽI ODGOVORE (14)
Ne kontam zašto sam ovu vijest ( http://www.bportal.ba/index.php?option=com_content&view=article&id=26448:hrvatska-sabor-raspravljao-o-treem-entitetu-u-bih&catid=41:vijesti-regija&Itemid=59 ) našao samo na 2 bh. portala? Je li nam to neko maže oči dok nam pokušavaju raščerečiti državu?
dje ces izudina teski lopov :D
Oj žalosti Bože dragi. Sada bi da ih profesori vode, isti oni profesori koji su dijeili 10 ljudim na poznanstva ili za određenu cijenu. Isti oni profesori koji su nauružali diplomama trenutne političare na osnovu poznanstava ili određene sume novca. Isti oni profesori koji žive u komunizmu i imaju veoma zastarjelo znanje iz 70ih i 80ih.
frko02 e neka si im rekao. e koji su to diletanti 8 babe u tim plenumima pa to je nrvjerovatno. nnajbole da predloze da se vrati Bajazit na celo vlade. ili onaj balo iz Banovica. puzda vam materina kretenaka plenumska. ma na izbore ili u zatvor ce te vi meni. recire ko je palio i rusio? narkomani Beli i Siranocic ili? a gdje je taj narkomancic Siranovic?, pojela ga revolucija. haja
evo ja predlazem sebe ..imam diplomu...cek samo da vidim sta 'no pise na njoj..a-ha evo ga,'vako : diplomirani eko...nomi...sta,ekonimista.hebem ga al imaju svrakopis jedva procita sta mi pise na diploma a 1000 maraka sam dao..nije mala stvar 1000 maraka! znaci ja predlazem sebe za tog nekakog ko biva rukovodijoca u vladi kantona a javicu vam u kojoj cu biti stranki,ako ne budem u Fahrinoj, mozda Bakirova ili Zlajina,tu nedje ..uglavnom obecajem da cu biti ..ono pravi..nema kod mene trt-mrt ,politika je moj sport I obecajem dobre rezultate.
...znaš čitat...a vala i lagat...i imaš nako ćage...kolko plaćaš glas? :)
gdje ima taj plenum da ja donesem rakije da se šta pazari,hot dogovi bi išli,sendvići sokovi...?
a sto senad na face tv održa govor večeras,ja glasam za njega,svejedno što se neće kandidovati
DOKLE GOD U TUZLI JE VLADAR JASMIN IMAMOVIC NEMA NAPREDKA TAJKUN SE MORA UHAPSITI
po meni ovi plenumi je grupno kahvenisanje...treba raspisati nove izbore na kojem bi plenumasi I demonstranti pokazali odraslost. nikako ne glasati za postojece stranke ! kandidati prvo moraju se javno zalagati da ce raditi za 50% para sto ovi sada dobivaju predociti plan kako rjesavati osnovne probleme gradjana,smanjiti birokratiju, BIH ima toliko problema ,ali prvo treba poceti na lokalnoj bazi,pogurati malog covjeka,stvoroti uslove za investiciji,likvidirati I bankrotirati sve bivse SFRJ firme od kojih nema niko nikakve koristi I zavrsiti te ublehe pa krenuti od nule...zapravo od -1.mi smo ispod nule.
...zar je poslija 20-ogodišnje vlasti od naroda biranih narodnih predstavnika još išta ostalo za likvidirati?
"Profesore za mandatare vlada"??!!! Evo pa se pogledajte koji ste vi moroni i vic od naroda. Ne samo da ste neskolovani, vi ste i naivni Jredno pitanje, vi sa vi ovih profesora Koliko vi profesora recimo EKONOMIJE ili profesora BIZNISA znate da su milioneri ili su da tako kazem uspjesni LICNO u onome STA PREDAJU na katedrama??? E kada to sebi odgovorite, onda cete skontati koliko su INFANTILNA razmisljanja koja imate i iluzije koje gajite u tim svojim malim balijskim primitivnim mahalskim mozgovima(?)
bravo za komentar ! pa ti "profesori" da znaju kako svjetska ekonomija stvarno na djelu funkcionise sami bi ucestvovali u tom procesu..sve je to komunisticka skola koja dan-danas prodaje diplome lopovima I prevarantima..pa ti "profesori" su dodijelili diplome danasnjoj bandi ! nama treba djeca dijaspore iz svedske,njemacke,svicarske,amerike,kanade da se vrate I da nam pokazu "how business is done" . nasi BH 'experti" ili znaju samo za ekonomiju komunizma ili su kupili diplome na Univerzitetu u Sokocu
Ne bitno koja je skola, kapitalisticko-komunisticka,.. to je grupa akademske inteligencije koji uglavnom djeluju sa TEORETSKE tacke, dok su za PRAKTICNU aplikaciju najcesce i u principu operisani. Njihov psiholioski profil je u principu letargican i nespreman za DONOSENJE PRAKTICNIH KRUPNIH ODLUKA I RJESENJA
PRIKAŽI ODGOVORE (4)
IMA I PLACENI PROFESORA STO PREDLAZU "USKOK".........CUVAJ TE SE PROFESORA
POZIV BH DIJASPORI NA BOJKOT FINANSIJSKI INSTITUCIJA BIH NOVADIJASPORA JAVNO POZIVA CIJELU BH DIJASPORU, USLJED SVIH DESAVANJA U BOSNI I HERCEGOVINI PROTEKLE 2 SEDMICE, DA PREUZME SVE NEOPHODNE EKONOMSKE MJERE DA SMAKNEMO CIJELU TESKO ”KRIMINALNU I KORUMPIRANU” POLITICKU ELITU S VLASTI U BOSNI I HERCEGOVINI, TAKO STO CEMO BLOKIRATI I POVUCI SVAV NAS KAPITAL IZ BOSNI I HERCEGOVINI (KOJI JE PREMA NASIM PROCJENAMA PREKO 2 MILIJARDE DOLARA). TAKODJER POZIVAMO NA REDUKCIJU U DOZNAKAMA U IZNOSU OD 50% U NAREDNIH 6 MJESECI ILI DOK SVA DRZAVNA MAFIJA SAMA NE SIDJE SA VLASTI. NA TURISTE KOJI SU PLANIRALI POSJETU BOSNI I HERCEGOVINI, PREDLAZEMO DA ODLOZE SVOJ ODMOR ZBOG NESIGURNE SITUACIJE U ZEMLJI. IZ POUZDANOG IZVORA MMF-A, NOVADIJASPORA SAZNAJE DA SU SVE TRANSE MMF-A PREMA BOSNI I HERCEGOVINI VRLO UPITNE I DA CE KOLAPS FINANSIJSKOG SISTEMA DOVESTI I DO NELIKVIDNOSTI BANAKA TE GUBITAK NOVCA STEDISA (SLICAN SLUCAJ KAO SA STEDISAMA U LJUBLJANSKOJ BANCI).
nek nam stave ove profe s privatnih fakulteta jer ih je 80% takvih.opet da se vlast rusi za mjesec:D
Beli narkomancina mrtvi i sad on nas treba da vodi.Jesmo glupi u PM
Bravo Tuzla,vi ste primjer za čitavu BiH.Izgleda da niko ne zna šta treba napraviti pa čekaju vas.idemo naprijed.