Komentari (9)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Dodirnuli smo mi dno dna ! he heh ee jos 92.godine a i dalje kopamo i kopamo ...
nastavi li ovaj SDP ovako se z a j e b a v a t\' s drzavom i gradjanima, zavrsit cemo mi u jezgru Zemlje...naprijed Gradimire !
Dotako sam dno zivota...
super...samo vi idite iz Bosne, i pustite nas da uzivamo na dnu.
Ha ja ba... ne rise... znas ti dobro ko je unistio Jugoslaviju... vi Srbi... uz svesrdnu pomoc Hrvata.
jos nije dno...tek kad odu Srbi i Hrvati kada ostanete sami...onda cete da vidite sta je dno ali sami ste to htjeli...sad uzivajte od nas ne ocekujte sazaljenje...molili smo vas da ne unistavate Jugoslaviju MOLILI !!!
Stranka za BiH je najlopovskija stranka u istoriji BiH a sada su lafo zabrinuti. Oni su nas i doveli na dno a sada još upiru prstom na druge. Fuj.
JEDI G... I ti i ti tvoji ahbabai Dvdeset godina ste vodili ovu zemlju u prophase i sad su drugi krivi? Kako vas samo nije stil? Jel vi missile da se niko nicega ne sjeca?????
I onaj Kanađanin James Cameron što je režirao Titanik, i on je neki dan dodirnuo dno !