Komentari (280)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
ŽIVIO ANTE! ŽIVIO DUDAK!
Dobro nam došao generale. Na međunarodnom aerodromu Sarajevo docekatcemo vas na crvenim tepihu. Zelene beretke će biti postrojene u vašu čast. Vaš doprinos u oslobađanju okupiranih dijelova BiH nećemo zaboraviti. MI ne dočekujemo i ne slavimo ratne zločince kao smrdi. Mi dočekujemo čovjeka koji je oslobođen svih optužnica koje su mu stavljene na teret.
Ne bujrumite pogani, nije poludio da dolazi u smrdljivo Sarajevo, smrdograd.
Gospodine Gotovina,bujrum u Bosnu slobodno ako treba čuvati i pratit će mo vas od ZG do SA
ogromna je razlika izmedju Hrvata iz Bosne,i pravih iz Hrvatske,ovi naši su pogan kao i četnici,nema razlike,dok Hrvati iz Hrvatske poštuju nas Bošnjake,i nisu neprijateljski raspolozeni,to nek je svakom Bošnjaku jasno!
Što više gotovine, nama bi bilo bolje za život... Samo keš...
Generale.
Bosnjaci se kriju po Hrvatskom suknjom, a sve se plasim da se ne spotaknu.. Kako ljubav cveta. Boli uvo jedne za druge.
Hrvatska ce lepo da se navuce ovom oslobadjajucom presudom.
Jes, no Crna Gora treba da pokrenut zasebnu optuznicu protiv Hrvatske!! Bolji ce da bude efekat. Pozdrav za bracu u Niksic
Ucenik je nadmasio ucitelja. Ako se nemacka okupaciona sila stidela zlocina koji su cinili Hrvati u NDH, sta li ce tek reci posle presude o novom genocidu.
Koliko sam informisan , Srbija ce da objedini optuznice za 2 genocida, u NDHa i u NDhahaha. Da i Hrvatska bude po necemu prepoznata u svetu, kao zemlja koja je 2 puta pocinila genocid.
NE samo to, da ne zaboravimo Srbija u procesu Bosne za genocid nije osudjena.
Ja koliko znam da Srbija nije osudjena za genocid, a svi resursi ce biti upotrebljeni da vi odustanete od optuznice pod teretom cinjenica, a da Srbija nastavi proces za genocid protiv Hrvatske.
Hhahahah, pa vi vratite srpski!
Ma ko ce ih vise popamtit, stalno mijenjaju!!!!
To su nove rijeci, ali koliko sam informiran od ove godine.