Komentari (108)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Kupovinom domaćih proizvoda stvaraju se uslovi za bržu nabavku savremenije opreme za gašenje požara a u dogledno vrijeme i kanadera, aviona za gašenje požara...
Prisjeti se jarane da smo prošlih godina molili susjede da nam pošalju kanadere... i poslali su ih...
bosmane, pa koja budala bi kupovala kanadera samo za Trebević...?
PRIKAŽI ODGOVORE (5)
kakvo bolan nisko rastinje gori borovina puna smole...
hahahahah al bas ..
htjedoh danas na trebvic bajkom ici,sreca pa nisam :D
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
naši demineri idu po svijetu i deminiraju a naša zemlja puna četničkih mina
Da nisu dejstvovali 93. kad su redali te mine, mogli bi dejstvovati sada. ha ya!
Zar se nije donedavno pisalo da je Trebević razminiran ?
neki rostilj ili sl.
neki rostilj ili sl.
Kako je moguce da 20 godina poslije rata nije deminirana planina iznad GLAVNOG GRADA Bosne i Hercegovine? I onda, kako nemamo bar jedan kanader? Drzavo, da Bog da sva izgorila!
Pa,izgleda,da se ceka drugo poluvrijeme!!!
gori gora gori borovina
Pazi molim te, Trebević, Sarajevo i dalje nakon 20 godina, imamo minirano područje
Pa znači da su nam slagali da je Trebević očišćen od mina.
Hajd mozda ce vatra deminirat Trebevic
Taman ce pozar''deminirati''trebevic sto su genocidasi minirali tokom okupacije grada sarajeva.
Bas me zanima da li ce se ikada desiti da vatrogasci kazu (ili ko vec to govori) da im nista ne smeta :) Iako im svaka cast na hrabrosti, znanju, kondiciji :) Samo ova recenica "Otezava..." postade isto kao ona od policija "Pocinioci poznati policiji.."
Nije čudo što nam se sve ovo dešava. Puno je grijeha napravljeno. Vidim da i generali kradu od svojih boraca. Srami se Sefere. http://www.nap.ba/new/vijest.php?id=14792
Ma neko zaboravio flašu od rakije u minskom polju, pa sunce kroz staklo dobilo sabirnu leću i zapalilo se uz pomoć šumokradica, koji su zaboravili ugasiti žar kad su okretali janje turistima koje se malo prepeklo, pa u čekanju janjetine pala žar od cigare šumaru koji je stajao u prikrajku i čekajući svoj komad mesa, šutnuo konzervu koja je dole aktivirala minu čija eksplozija je razbuktala plamen kojeg je zapalila žena na krčevini komušina od kukuruza, iza kojih je sjedio mali od komšinice i igrajući se upaljaćem zapalio nisko rastinje.