Komentari (25)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Pa normalno, tuđe hoćemo svoje nedamo !
Šta ako se utvrdi da su oni zaista krivi. Država i pravda prije svega .
najgen.oc.id.ni.ji ljudi su L.O.J.A.V.I. P.O.T.U.R.I.C.K.I POLTRONI!
Goni to u Gvantanamo !
Srpsko Sarajevo izdalo naredbu? Kakvo li je to pravodudje, kakva je to raspodjela nadleznosti? Da se nije visegradski DJUBRETUZILAC LAZAR DRASKO tamo preselio?
Zlocini takozvane ABiH nikad se nece zaboraviti. FREE SRPSKA!!!!!!!
Ma kakvi.. nisu oni nista krivi. Srbi su se sami pou.b.ija.li.. zar je moguce da su dobri "bo.snj.ani" nekome z.l.o nanijeli?
pa kada nadju njihova tjela onda mogu nesto reci ali ovako bez dokaza nego samo na osnovu ja cuo, ja mislim , mozda, ... nemoguce je ikoga optuziti !!!! Jer svugdje da bi ikoga bi mogli optuziti trebate imati cvrste dokaze a ne samo na osnovu da su bili u vojsci to vrijeme nemogu to uraditi !!!
kad su u pitanju zrtve nemuslimani, odmah je sve navodno, navodno su i mrtvi izgleda, nije jos dokazano, jesu pod zemljom, jesu i priklani, ali navodno jos disu, mada ne moze se sa sigurnoscu reci
Objasni to nekome!!! Na noge GORAZDE i odbrani se opet!!!
Sta ocekivati od genocidnih lojavaca, takvi su uvek bili za prvi za drugi i za zadnji rat. Od podrinskih poturica gorihnema, mora da su takvijer su svi mahom proternai sa turcima u 19.veku.
srpsko Sarajevo izdalo naredbu za hapsenje pa vi skontajte.
Opet nam crveni gadovi ko '45 hoće če.ztnike instalirati u vlast a heroje odbrane pozatvarat
Dabogda Bosne nikad ocima ne vidio i dabogda ti Ratko djeci cokoladice dijelio, jadi i fukaro
Opet nam crveni gadovi ko '45 hoće če.ztnike instalirati u vlast a heroje odbrane pozatvarat
Ove zlocince na mamaksimalnu kaznu osuditi! Istina o gradu zlocinaca izlazi na vidjelo!
-Spasava se k´o moze....,sta drugo reci...!