Komentari (11)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Vidi ...on ko ganic. Nigdje ne moze da mrdne. A ljepotan je pravi...gledaj mu samo slike.
a gdje mu ga dodje taj novi grad?
http://www.facebook.com/?ref=home#!/pages/Pipo/114970478518469?ref=ts
Tata genocidni ti je pas.....pa ti je zato mama takvu dzukelu pkotila !!!!!
omer pasa latas je jedan te isti tip, samo je ovdje za skrecanje paznje sa teme, coban srpski placen da mijenja nikove i pise protiv bosnjaka, presvlaci se u bosnjake, pa hrvate, pa bosnjake itd.
@omer pas latas Ok...izvinjavam se ....moja greska...
@ja No,no....omer PAS latas,a ne omer pasa latas...citaj,kolega,citaj!
Ovaj sto uzima i koristi moje nikove tj Pravi Patriot i Omer Pasa Latas.......je ..tnicic cobanski....tj provokator !!!! Posto ja vise ne koristim iste.....radi se o cobanu koji pizdi za mojim nikovima.......
@OMER PASA LATAS.......bolesnic balavi.....volis li svoje nove nikove.......reci mami da se plahne veceras ....dolazim da joj ja jaku vijest saopstim !!!!!
Jake mi vijesti...ako je sud tako odlucio onda je vjerovatno tako...zlocinac je odsluzio svoje...
normalno da ce ga pustit na slobodu kad je srbin glavni tuzioc bosne i hercegovine ko i njegov zamjenik, jadna bosno i hercegovino kad si dozivjela ovoliko ponizenje i gazenje pravde.......