Komentari (35)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Utvrdit će se da su 90 % kandidata kleptomani.
...i tako bi ostali bez kandidata...
mislis :)???
dodje psihijatar iz SBBa kuku lele
Nije nuzno neko akademsko znanje iz psihologije koje bi pomoglo da se uradi vjerodostojan psihoportret jedne ličnosti, vaznije je poznavati koji i kakvi su zdravstveni zahtjevi javne funkcije odnosno radnog mjesta.Gospodin Gojer očito nije upućen u zakonsku registrativu kojom se ureduju sva pitanja iz oblasti zaštite zdravlja i sigurnosti i kao takvi obavezujući. Posebno je pitanje, odnosno kolika je potreba da se uradi zdravstvena i psihopatološka slika svih kandidata bez obzira za koji nivo vlasti se kandiduju. Svakako treba konstatovati činjenicu da postoji obavezujuća zakonska registrativa, ali....? Dalje obrazlagati tu nuznu potrebu nema svrhe bez ušešća odgovarajuće struke, prije svega stručnjaka iz oblasti zaštite zdravlja i sigurnosti koji se isključivo bave djagnostikom štetnih manifestacija po zivot i zdravlje makro i mikro lokacije radnog mjesta, uzimajući u obzir sve druge utvrdene parametre utvrdeni u analizi svih karaktera, a posebno štetnih koji se odnose za tu fukciju.
A da platiš neke račune čupavi?
Dobra konstatacija Gojer.Pozdravljam!
Trebalo bi pod hitno! Ovi današnji političali prave psihopate, kleptomani, krenuvši od Bakira Izedbegovića, Radončića, Dodika itd. Puni love i nekretnina koje vrijede milione, a opet kradu od jadnog stanovnistva, iscrpljuju i ono malo što im je ostalo... Fuj!!! Treba ih sve smijeniti, dati priliku mladima da se više ukljuce, inace cemo postati definitivno zemlja treće zivotne dobi !
Nema problema. Nek nam posalju Dr. Radovan Karadzica. On ce to sredit :)))))
netreba za političare psihijatar treba za nas glasace, mi 20 i kusur godina glasamo za one koji nas hebu u zdrav mozak.
Odlicna ideja. Ali i ti Gradimire stani u red, ako moze medju prvima, ziv bio.
Hahahahaha extra!
razvuc im sibicu, pa nek kazu gdje je kuglica!
dobra ideja ali nece proci jer 99% kandidata ne bi bili sposobni.
Bolje im život pretvoriti u reality i samo kad su kući u krevetu isključenog telefona da imaju privatnost. Nek malo narod dođe pameti.
Kakav tim ? Čitava ustanova !
Šta imaju gledat ... ko da mi ne znamo da je budala na budali
1. Političare, povješati na bandere...tek tada će sunce početi da sija u BiH 2. Za ove kriminalce koji nas kradu preko 20 godina samo budala (psishijatrijski slučaj) može glasati i upravo tim glasačima treba psihijatrijska procjena... Zaključak: Narod je debilan i primitivan...nemože biti bolje...ne nadajte se, allaha vam...
dobar ti nick, racionalan