Komentari (5)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
U doboju, jel\' im to ne daju da se sastanu uS\'rajvu
putopisac.com
Sad kad Safeta nema.sve je bolje! SBIH je najbolja cestitke.svim novim i.sano napred nek dusmani crknu. HARIS SILAJDZIC ISTINSKI LIDER BIH NAJLAKSE BIT.GAZDA I LIDER PARAMA POREZNIKA BUDITE KO HARIS.DPVEDITE INVESTITORE SBIH NIJE.ZAKASNILA ONI TO.SSTALNO.GOVORE
Na 23%, dobijeno kako kaže Meholjić žrtvovanjem sunarodnika da bi se šačica obogatila, neko bi mudro da uredi USA, Rusiju, Kinu, ...Vavilon, jezik i svjetsku istoriju....Budaleštini nikada kraja!
ŠTETA ŠTO SE NIŠTA NE PITAJU,ALI ZATO OD SLJEDEĆIH IZBORA SE NEĆE NIŠTA PITATI