Komentari (89)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ko o čemu? Lažete ko 'ayat...
SDA se gasi😩Tugica mukica
U evo još živimo u blagostanju i u ušteđevini što ste nam vi ostavili...
Mehmeda za predsjednika
Što je istina je istina, trojka odnosno bivša osmorka je samo zamazivanje očiju Bošnjacima i ostalim patriotima kako bi se umanjila patriotska pozicija
Vjerujem da bih Sda trebala da se restruktuise, redefiise ciljeve, nacine ophodjenja prema publici, a posebno protivnicima demokratije i multinacionalne drzave. Trebaju otkaze podjeliti uhljebima koji su se uvalili u dobre pozicije a koji samo klimaju glavom za svoje interese. Zaposliti ne samo kadrove vec radije ljude koji imaju srce za ljude i BiH. Ne trebaju nam samo 'skolovani' a kriminalci. I prestanite se vise ponasati kao djete bez dijela kolaca.
Kakve intelektualne gromade...hahahahahha...pa ovi nisu sposobni ni seljačku zadrugu voditi a ne državu...ako se ovi kojim slučajem vrate na vlast to će nam biti kraj...ali ubijedjen sam u to!!!
Jarane ove Bosnje samo sto se ne pobiju izmedju sebe.Pa jaeane mrze se izmedju sebe kao macka i pas i jos gore.Pa jarane oni ce sami podijeli BIH ne treba im neprijatelj koliko se mrze.Sam im baci 100km odma skace njih 200 da se marise.Pa jel tako.
Više lopova na jednom mjestu se nije skupilo u zadnjih deset godina!!1
Je li đeneral Fikro Prevljak bio? Zna li se šta? Oli se onlajn ukljucivao da razotrkije NJIHA!
Dzaba vuneni kaput i svilena marama, kad ti je jezik 5 metara
Trojka kao politička opcija nestaje....pogotovo kao nametnuta vlast od Kristijana Šmita
Najlakse je vikati kmeee izdaja. Svi koji ne misle kao mi su izdajnici, a doveli ste se u situaciju da osim Sejde sa vama vise nitko nece da se igra. Ni stranci u koje ste se zaklinjali vas vise ne zele ni pogledati. Stranka begova i poslusnika.
Ko ti isplati pare Bakire 22,500km Pa zar ti nije dosta lopino
INSALLAH NESTAJETE☝️☝️☝️
Bogte koje izopacane lopovske face, cisto zlo. Bakir nema snage ni da skloni Sebiju iz politickog zivota... nije smjeo riskirati izbor iako je u prednosti. Neka neka, to dvoje ce ukopati SDA, drago mi je da kriminalna dzubrad koja je ostala u SDA nije imala snage da se rjese Bakira i Sebije, taman nek zavrse sa sva vremena za UZP SDA!
Ugasili se inshaAllah.
Kad narod ukloni i vas , i one druge i one trece , mozda ce krenuti nesto na bolje za ovu jadnu drzavu -