Komentari (26)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Za vrijeme Kraljevine SHS, Bosna, Bosnjaci a ni Bosanski uopce nije postojao. Ako BiH tako bude pocela argumentirati, doci ce pred dva problema. Problem 1.) Isti koji Slovenija danas ima brisanjem drzavljana (medunarodna tuzba!) 2.) Ako je Bosna tisucljetna (a ne u ovim Granicama) presedanskom odlukom sama se odrice AVNOJ-skih granica, i raspast ce se malo nakon takve odluke (Dodik najvise ceka da se Glavas-a vrati!). Ako ustavni sud oduzme drzavljanstvo Glavas-u, Bosna je proslost (barem u ovim Granicama kakve su dana). Neka Ustavni Sud BiH zadnje dane presudi...!
Gospine Glavas nas casni poglavnice i generale. Dok je milijuna i miljuna Bosnjaka u Bosni ti ces uvijek IMATI mjesta da zivis u miru!! ZIVIO NAM STOTINE GODINA!! HOS NIKADA UMRIJETI NECE! Bosnjacko srce i ust*shtka dusa od 43 u svim nama kuca !!
@Osman Dabogda ti ovo janje i takvi kao on djecu i unuke cuvalo !
Po licu ovog covjek se vidi da je milostiv kao janje, bezgrijesan. Dobro dosao u BIH ljudino!
Xuvla \"susede\" xebe te dijalekat. Glavas je junak ako je tacno zasto ga sude. Treba od njuega uzeti iskustva vezano za Osijek i sl. trebace to za BL a i sire.
Vratit cemo mi Hrvatskoj Grude ,napravit cemo mi sve za susede. Dobro placaju,doduse u kunama ali ona vrijedi. Glavaš smeće.
josipeeeeeeeeee,josipeeeeeeeeee,josipeeeeeeeeeee,MAJUNEEEEEEEEEEE
da sam na tvom mjestu tuzio bih svoj mozak
ako bude kakva peticija da se pusti gosp. Glavaša da u miru uživa u svom državljanstvu BiH rado ću potpisati a vjerujem i velik broj Bošnjaka znam barem 5-6 koji bi odmah potpisali
dabogda sa nasim drzavljanstvom, dobio i kakav tumor. zlocudni, po mogucnost!
Ma ucio kod Tudzmana *ebo ga on. Sve je to bila, jeste i bice Bosna. Grude, hercegovina, cijela Dalmacija.itd. Gospodine Glavas dobro dosao u slobodnu BIH! Covjek nije nikakav zlocinac. Amen!
Potpuno podrzavam \"nevjerovatno 25.06.2009. u 12:58 \". Gospodin Glavaš je za mene državljanin Bosne i Hercegovine. za \"josip 25.06.2009. u 10:09\" ja neznam gdje si ti učio istoriju ili povijest ali 1921 Grude nisu pripadale Hrvatskoj već je Kraljevina SHS bila podijeljena na okruge odnosno zupanije pa prije laznih izjava provjeri iz koje knjiga ili udjbenika si ucio istoriju ili povijest.
U zatvor s njim!
1. cijela Bosna tada je bila izdijeljena na \"banovine\" i nijedna se nije zvala Bosna, pa je riječ o idiotskom \"argumentu\" udbaša. 2. policajac koji je htio linčovati gosp. Glavaša je prošle sedmice smijenjen radi prekoračenja ovlaštenja - čova se igrao UDBE iz dobrih starih dana, 2. gosp. Glavaš je heroj ustanka protiv četnika, koji je skupa s Merčepom likvidirao nekih stotinu agenata i saradnika UDBAe koji se danas nazivaju \"civilima\", bez čega bi Hrvatska danas imala \"Republiku Srpsku Krajinu\" 3. kao Bošnjak sam ponosan što je gosp. Glavaš sada stanovnik moje zemlje i želim mu dug život i svaki uspjeh u mojoj Bosni.
@Ivan imbecilu, citaj ti povijest koju ti pisu haris, alija i tunjo