Komentari (6)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
A KOLKO JE DOBIO SDP I SDA?
Remetilacki faktor u BiH su oni koji misle da imaju pravu nesto ili nekog svodit \"na pravu mjeru\" po svojoj mjeri. To samo u ratove vodi, a diskusije sta je i kad doslo nas ne vode nicemu, SVI smo tu i mora se nekako zivjet. Po tome \"ko je prije dosao\", ovo je sve Stari Rim. Nije ni cudo sto je tako kako je kad se ovakvim glupostima bavimo i oko njih svadzamo.
Islam koji je doso u krscansku bosnu sa vatrom i macem mora isto tako i da ode sa ovih prostora. A dzamije koje se grade trebalo bi zabraniti jer one su samo spomenici i opomena brutalne turske okupacije!
krst je dovucen u Bosnu za repovima turskih konja. Kao takav konstantno je bio remetilacki faktor i izvor zla i ludila. Kad se krst svede na prihvatljiu mjeru moci cemo se okrenuti napretku i nastupit ce vrijememira i blagostanja.. sto se tice tzv. crkvi. Rijekto koja moze ostati jer su sve izgradene na nacin na koji je izgradena ona u fatinoj avliji u Konjevic Polju. Amin
Aferim na tome da ti je najbitnije da necega ili nekoga negdje neima. Sa ovolikim hajvanlukom je cudo da je od ove zemlje ista ostalo. Sta cemo sad, rusit crkve jer eto \"nikom netrebaju\"? I kakva je razlika izmedzu toga i miniranja Ferhadije?
Krstu se smetno trag u Seheru. To je najbitnije. ostalo je jos nesto srbokomunista li i oni su pri kraju