Komentari (48)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ljubljana je 80-tih godina imala biciklisticku stazu, dakle prije gotovo 32 godine. A mi ni u 21. st nemamo.
ZASTO NIKO NE NAPRAVI JEDNU OD NAJLJEPSIH ZGRADA U GRADU, ZGRADU PRAVNOG FAKULTETA? VISE OD 5 GODINA STOJI ONAJ TUNEL NA ULAZU U ZGRADU. ZALOSNO! IMATE 2.500.000 KM ZA MOST I SETALISTE, UREDU, SUPER, LIJEPO IZGLEDA, ALI NEMATE JOS PAR HILJADA DA SE SANIRA TAKO ZNACAJNA ZGRADA?
@lafo biciklisti, giro postoji 5 godina, a bas me interesuje koliko to ti mozes voziti uzbrdo :)
@ XS haveru neka si im rekao nalozili se na bicikle i staze, papci vidjeli na tv-u ili ekskurziji kad su bili. @ da da gluuuup si ko noc, furas neki evropski nivo, al realno vidi ti se iz konverzacije da si papak. Lafo dolazis na posao na bajku, mogao bi se vratiti odmah kuci onakav smrdljiv od znoja.
@ da, da Bio svuda, hvala na pitanju iako me to tvoje prospipanje fraza ne dotice bas nesto :) Procitaj Dzogerov komentar i opusti se ;)
Haveru, ovih novoformiranih udruzenja i samozvanih biciklista koji nisu u stanju ni 2 kilometra uzbrdo voziti treba u PM poslati. Idi u prirodu vozi papak sta se vozikas po gradu, da vas vidimo sa kacigama i utegnutim lasteks odjelima i da mi smrdite poslije voznje na kafi, o...bi te.
ovim putem bih upitam ovu gospodu iz ovog zabarskog udruzenja da li oni mogu zastupat i nase ciljeve svih nas koji zatrazujemo otvaranje moderno pufa, iltiga javne kuce
j.e..b.o stazu, hocemo puf, ilitiga javnu kucu. ono sta sarajevu zaista nedostaje da bude moderna metropola je to
NEMA REKONSTRUKCIJE BEZ BICIKLISTIČKE STAZE I RIJEŠEN PROBLEM............U DANAŠNJE DOBA REKONSTRUKCIJA BEZ KANTE ZA SMEĆE, KLUPE I BICIKLISTIČKE STAZE JE ČISTI SELJAKLUK
sax pa bikeova ima skupljih nego tvoje auto i sto mozes zamisliti
treba zabranit bicikle u gradu jedva se mimoilazim sa pjesacima od guzve i parkiranih auta a ovi bi jos stazu. neki dan biciklista u sred grada udari zenu, jos se poce derat na nju gdje zuris a maj.mun zuri na biciklu, samo sam ceko da krene da je udari da ga volejom izvrnem ko cro cop na sred asfalta. zena sta ce, gospodja suti vidim i ona konta ko je sve dosao u grad
ja se vozim automobilom i do granapa, a vi se vozajte na biciklu kada nemate para za auto, meni nikakva staza ne treba :)
@ GUZIMIR ja vozim bike pa mi HASIM nije ispuhao.........nego se nesto brzo uspravlja kad treba a dugo godina se vozi bike ..tako da on ispuse kod onih sto ga ne upotrebljavaju
da nije smijesno bilo bi zalosno... Obala se \"gradila\" jedno 4 mjeseca i vi se sada sjetili da nema biciklisticke staze. A i sta ce vam na tom potezu od 200 metara...ionako jurcate medju setacima ko nenormalni.... Ili je ovo samo jos jedan predizborni napad u nizu mnogih.
koji most danas presao preko njega sa bikeom sve se cuju one polce kako landaraju a ulozili 2 miliona ..e ko stavi one ploce svaka mu cast
Ne možete vi postaviti toliko prepreka koliko ih mi mozemo izbjeći :) @guzimir , što se tiće čhune prava pionirska :)) Boli vas tuki levati smrdite sa hamšama po kafama i vozite se u vašim autičima :))
@XS Tipica odgovor osobe sa jednim neuronom u glavi. Pozdrav