Komentari (14)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Također, ponosna kao trenutni učenik Obale :)
svaka im čast, najbolja skola u Sarajevu
Ironija je to što su svi novinari otišli i snimali sve žive proteste, a niti jedan se nije pojavio da podrži taj nesebičan gest mladih ljudi. Ali je bitno da je svaka druga firma u štrajku.
Bolje da ste skupljali za jos jednu dzamiju , i tako ih skoro nema u sarajevu , a klinika na svakom koraku
pretpostavljam da je ovo sarkasticno bilo?
Svaka čast inicijatorima ove ideje i također jako sam ponosna kao bivši učenik ove škole. :)
Svaka čast, Almasa moja. :) Ljubi te Suljko tvoj. :)
Svaka čast, Gimnazija Obala!!!
Ma samo ti ucenike oslobodi nastave, cuda ce napravit! Prijavljivali smo se da citamo oglase po razredima, samo da nismo na casu, al je ovo stvarno jedan lijep, koristan i pozitivan nacin tog "bjezanja" sa nastave.
Mislim da si poceo/la dobro ,a zavrsio/ la lose. Ovo se nigdje u normalnim zemljama svijeta ne smatra oslobadjanjem od nastave. Naprotiv. Mnogi to rade redovno , u sklopu nastave. Sta je komunikacija s ljudima,proizvodnja,prodaja,marketing ako ne izuzetno vazan dio obrazovanja. Kad dodas humanisticki cilj slika je potpuna. Ti mladi ne ponavljaju poput svih ostali : trebali bi,morali bi itd. Jos jednom od mene sve najbolje. ( za njih)
Ovdje treba bezbroj komentara,bezbroj pluseva i bezbroj cestitki.Samo se na ovakav nacin moze naprijed.