Komentari (83)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ponovno uvođenje "verbalnog delikta" na mala vrata.... Rizici od zlopotrebe su veliki...
Mi u federaciji nikad ne bi ovo dopustili .. ako nista bar bi se jednom porokali sa murijom i organizovali neke proteste ... Bosanski pravoslavci vjeruju svojim vlastima
Breyanski... : Vidi, prijatelju, ako ti imaš krizu identiteta, ako ti je teško da se nacionalno odrediš, ne nameći svoj kompleks drugima. Pristojan čovek to ne radi. Mi nismo 'bosanski pravoslavci'. Mi znamo ko smo, šta smo - i nemamo problem s tim. Ja tebi neću nametat u kojoj ćeš se sutra pameti probuditi. Da li si Musliman, Bošnjak, Bosanac - meni je to svejedno. Ti, ako ti volja, menjaj to kao čarape. U moje ne diraj i biće sve ok.
@neostrašćen Dobro je, radi se o bosanskim Srbima. O tome ko su Muslimani, Bošnhaci, Bosanci nećeno, jer i većina ovih koji se sada u Bosni zovu Srbi, nekad su bili Bošnjaci. Zato ako govoriš o "promjeni čarapa" ima toga i u sopstvenom nacionalnom dvorištu. No, kako ti reče "pristojan čovjek" o tome ne priča i ako je te pristojnosti najmanje kod bosanskih Srba i onih preko Drine, pa svima govore i nameću ko su i šta su držeći se čvrsto guslarskih priča i "narodnih predaja".
Ovaj zakon, ako se upotrebi kako treba ima i drugi kraj batine! Šta o onima koji uzbunjuju i lažu narod, a u vlasti su!
To je isti onaj Adam Šukalo kojeg smo nekoliko puta mogli vidjeti na FACE-TV. Uz hvalu kako je jedan od rijetkih, mladih političara iz Bosne i Hercegovine koji nije ovisan o režimskoj politici je ispraćen kući i sada evo - to je to. Klasičan BiH političar koji je za mene isti kao i ona dva papka (prodana politička duša).
na red i mir
Ne bih se složio da je BN opoziciona televizija. Urednica Suzana ravnopravno poziva sve koji imaju šta da argumentovano kažu, jedino što neće je da budu pod nečijim političkim patronatom i to treba poštovati, a zna se kome to ne odgovara, i ko se vodi onim - ko drug'čije kaže kleveće i laže.
sto se tice biko kojeg zakone ove banana rebublike ; napusite se moga hasimage
Zna se ko drekavci. :D
konjusina nervozan na rtrs-u, a još fol ekonomija med i mlijeko u republici šumskoj hahahaha
Dodiče,hebem ti hanumu!
Evo Baja iz Laktasa Mr DoDick na RTRS vec laprda. Sav se raskokodako...
KO JE UBIO MILANA VUKELIĆA?
Zakon je diskriminirajući po srpski narod, isti onaj narod koji je vlastodršce doveo na vlast da mu kroje kapu. Da se kojim slučajem bune muslimani sigurno ga ne bi trebalo ukinuti.
Ma taj Sukalo je najveca gnjida. Jedno prica drugo radi, prava gnjida
Ljudi iz Republike Sumske su zaslijepljeni nacionalizmom i od njega ne vide da ih Mile Dodick pljacka , kontrolise i kara analno ...