Komentari (17)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Bfre deco, sto se tice justice pravni stvari,Suljo stose tice ekonomije,Dzombic Stose tice politeke,Bevanda,kao kancelar,Komsic a ove ostale poslati na biro. Bre jel tako Takolije bre.
Cijepam drva povoljno, kako da napravim sebi reklamu na ovom portalu, cuo sam da se moze !!!
Ganici nemoj tako protiv svoje zemlje.Ipak si se ti tamo rodio,sandzaklio...
Sta se javlja ovaj kreten kada nije rekao ni hvala Harisu, Arnautu i Saneli koji su ga izvukli iz zatvora. Koji ljigavac!
Nemam neko posebno mišljenje o Ganiću ali ova mu je izjava za 10 !
Ovome bi mozda islo u prilog to sto je iz Raske samo kada nebi bilo oraha u dzepu iz Dobrovoljacke. Zbog ovakvih i onih vehabija muslimanski dio BH se drzi u karantinu. Oslobodite se toga , pogledajte malo na Ataturka pa ce biti sanse.
Nije nafaka audiR8..mozda je tebi bolje nego njemu
SRBIJI SLIJEDI PREVASPITAVANJE. POČINJE SE OD PONAŠANJA PA SVE REDOM !
ganoc je najbolji predstavnik srba,govori srpski,ima srpski pasos a direktno je uticao da se bosna podijeli i aminovao srbima veci dio,sada se smije glupim bosnjama iz svoje \'skupo\' placene vile hehehehehehehehehe
Bitno da se njegov sin voza po Sarajevu u Audi R8.
Ganic presretan sto mu domovina Srbija postala kandidat za EU! Sad ce on nazvati Fahru Radoncica da proslave jos jednu pobjedu njihove rodne grude!!!!
Sve je to ok ali ovo vam je jedan od najvecih lopova u Sarajevu, skida kozu s ledja onim studentima na njegovom \"fakultetu.\"
kad neko ima GENOCID u GENIMA tog nikakva europeizacija ne moze promjeniti!Vuk dlaku mjenja a cud nikada.Tako i servian-Sluga-Vlah!Svaki Vlah mrzi sjeme Bosnjacko i kolju nas jos od doba Balkanskih ratova kada su etnicki ocistili Serviju-zemlju sluga i Vlaha.Sada su presli preko Drine ali posao jos nisu zavrsili,kako kazu \"cerace nas\" Ganicu mani suplje nismo naivni,do sada i budali je jasno kakva je uloga Serviana a kakva nimalo manje fasistice europe Pa tebe uhapsise na pravdi Boga po nalogu Servianskih fasista!!
De nam ti sa 24% prosipaj pamet!
Nemoj da on pomaze, necu imati sta jesti.