Komentari (67)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Birajte govna i gusite se u govnima...
Hapsi sve redom dosta je vise, BiH nestaje i njeni gradjani masovno iseljavaju...koljite ta govna sva vise
Ne mislim na bukvalno klati ali vrijeme je da,se kaznu svi i da nijedan se ne provuce kroz neke rupe u zakonu...sve pohapsiti svima im zivote unistiti lopovi majku im narod unisten od njih govoeim za sve politicare u BiH
...buci-buci, ko to nama malo hapo? i usput postio...
NADATI SE DA CE MAKAR JEDNOM BITI PREBIJEN U ZATVORU
gledam ga danas na kliksovim slikama, ko mladozenja na vjencanju, sav ponosan a drzavu potkrada. drzavu moju..
OBRUKO NAS JE SVIJU. STALNO PRICAMO KAKO VOLIMO DRZAVU,PONOSIMO SE NJOME A IZABEREMO BOSNJAKA DA NAS POKRADA JOS UZ RAMAZAN..
@Preporod-BosnjakaBPS ovo je za svaku osudu.... ne kaze se za dzaba da je para ku.. ja licno zivim od plate i znas kad dodje, plati ovo trci plati ono, rahat postanem kad je potrosim samo neka ima u frizideru i spajzu.
fat tony galijašević&ned flenders toromanović
Oduzeti svu imovinu krmetu ugojenom iz prvog safa prodati na licitaciji i napuniti fond PIO. Zabraniti krmetu korumpiranom više da se primakne državnim jaslama. Neka ide raditi za 700 KM , ako i takvog posla uspije naći ili neka troši ako je šta ranije prebacio u Švicu.
ovi sda mafijasi se prepoznaju po gumenoj glOvi
u sda bihac se ibrete otkud lopov u njihovim redovima hahah...eno polijevaju se vodom, ali ne mrse, da dođu sebi.
glavno da su u sda bihac zateceni hahah kao da nisu mnogi im takvi i kao da se ta organizacija nije kriminogena u sustini.
Ma buci buci koce sada u zatvolu glumiti tlebu maji buci buci buci
kolo srece se okrece juce gospodin a danas zatvorenik
'em dzad, 'em smrad 'em jad... al' od njega zavisi grad!?
SVE JE POČELO KRAĐOM NOVCA ZA GRADSKU DŽAMIJU. PA zataškano. AL ne lezi ŠEjtane, on nastavio po svom ! Neće na ovom stat. Dok se ne zovnu specijskaci za istjerivanje Šejtana iz PAkistana ! Bakir će ovom reči: Takomi mi Velikog ALaha, ovo prvi put čujem !
Najbolja opcija za Bihać a i cijelu državu bila bi da SDA nigdje nema kandidata... Vidiš da su to sve prikrivene lopovčine ...!! !
Ama pustite covjeka da ide kući i gleda EP . Sta se zajebavate kad ste svi isti
Ne gleda EP, on ide s iftara na iftar.
Ne gleda EP, on ide s iftara na iftar.
Najbolja opcija za Bihać a i cijelu državu bila bi da SDA nigdje nema kandidata... Vidiš da su to sve prikrivene lopovčine ...!! !
Ovakvi i slicni njima su mene otjerali, hvala Bogu. Na svake izbore sam izlazio i glasao, ali stranka za koju sam glasao nikad nije bila na vlasti. Htio sam da promijenim-o nesto, ali nazalost nismo uspjeli. Necu nista novo reci, ali narode dok ne promijenimo sebe, tu prvenstveno mislim na veliku vecinu, zar ocekivati da nam-vam bude nesto bolje!! Zaista ne ide da nas netko drugi promijeni, vlast i vladari. Mijenjajmo sebe, na bolje, a time automatski mijenjamo i dobijamo bolju vlast i vladare. Ma koliko otrcano zvucalo, ali oni su nase ogledalo. Nista novo, i naizgled je jednostavno da se mijenjamo, ali ocito pretesko i nije bas tako jednostavno. Uz svu volju i trud da se napravi neki zamjetniji pomak, potrebno je da se smjene 2-3 generacije, nazalost.