Komentari (27)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Pa i piše da je umro.. \"Pokraj ovog štanda, izgovarajući svoju poznatu rečenicu, ovaj čovjek je do svoje smrti, bio jedna od uličnih legendi glavnog grada.\"
sve je u ovom gradu fuš obojen najboljim bojama
@x citizen: Prvo kazes da je zalosno sto Asima ne razumiju \"zeleni\", a onda se sam postavis ko oni izgovorivsi recenicu da je jos zalosnije sto ga razumiju samo ovi ne muslimani
ovi nasi zeleni ne mogu podnijeti Asima samo zato sto je tip realan. zalosno da je danas postalo sramota biti normalan i objektivan izvjestac. jos zalosnije da Asima shvacaju ovi koji nisu muslimani ......\"kajne koment\"
Tuužno!
Gaca, carapa, bokserica, strampli, svega.. bi rekao Zao Plan
slika je genijalna! :)
koliko se sjecam islo je \"CARAPA, MAJICA, GACA, BOKSERICA ,POKEMON GACA\" al haj
jedino kod ramiza je paul shark u startnoj cijeni kostao kao paul shark :)
hihiih jest, vidim da mi nesto ne valja, cuj grudnjaka ?!
ako cemo vec cjepidlaciti... \"GACA, CARAPA, BOKSERICA\", rahmetli Ramiz nikad nije prodavao grudnjake
bas mi je zao kad ovako nesto procitam. I znam , jer zivim na zapadu, kako se sankcionisu oni koji pokusavaju da prodaju laznjak. Samo je nazalost kod nas sve moguce. I upravo mislim na one koji drze te skupocjene butique, i mlate pare na fatove, a ovamo prodaju fush. Hajd valjda ce i kod vas nekad zakon zavladati. Asime, pozdrav.
pa i prva recenica pocinje perfektom...izgovarao je-ne izgovara vise cccc
slažem se apsolutno..
Da, istina je... Na zalost. Na pijaci jeste sve precijenjeno i kao sto kazu nase mame: jednom ga operes pa bacis. Isto tako, nase \"ekskluzivne\" radnje gdje mnogi mladi koji imaju novca ili ga nekako nadju da bi kupili nesto su precijenjene i prodaje se konfekcija koja je davno izasla iz mode, a na zapadu je mnogo manje kostala ili bila drasticno snizena. Prodavnice kao Mango, Dorothy Perkins ili Miss Selfridge su strasno jeftine u Londonu i tu imaju priliku da se oblace mladi sa jako ogranicenim sredstvima, a ne neka elita.... To su pijace Londona, na neki nacin. A na Bascarsiji, u onim tasnarskim radnjama, naravno da su sve plagijati koji nisu ni dobro uradjeni i koji se prodaju i do 500 KM. To jeste samo jos jedan primjer otvorene pljacke u BiH. Fino napisan clanak, uostalom... Pozdravi.