Komentari (8)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
cuj dodik nece, cuj stisni. jeli to tako cvrsto kao i sa referendumom hajd stisni pa da nebude refernduma. dodik reko da ima da bude. nego koji je ono datum za referndum??????
Eno Dodik nece hajde stisni pa napravi nezavisni vrhovni sud... Bjaziiii,bjaziiiiiiii:))))))
hajd reci nam ti pravu istinu!!!! i koje su to promjene? jer i mi smo za promjene u sudstvu.
\"Ne laprdaj. FIno su vam rekli u Hagu - države ne mogu počiniti genocid, mogu samo pojedini. A Srebrenica okvalifikovana kao zločin xD \" prije ce biti da je tebi ovo neki pop spc-a (bolje receno sanu-a) u crkvi rekao.
Zasto lazete narod vi sa sarajevo-x com-a, recite pravu istinu, doslo je do promjene, nema vise kao prije , Dodik vas je nasuko posteno,,,,,,
Sta mi bi da fatam djavola za rep?
Ne laprdaj. FIno su vam rekli u Hagu - države ne mogu počiniti genocid, mogu samo pojedini. A Srebrenica okvalifikovana kao zločin xD
PATRIOTI BOSNE I HERCEGOVINE POEN ZA POENOM KRVOLOCNA SERVIJA DOKAZUJE DA JE BILA GLAVNI ORGANIZATOR I ARHITEKTA-LOGISTICAR...::: GENNOCIDA NAJGORIH RATTNIH ZLOCCINA SISTEMATSKIH MASIVNIH SILOVANJA KONC.LOGORA KULTUROCIDA URBANOCIDA PLJACKE TRGOVINA BJELOG ROBLJA I LJUDSKIH UNUTRASNJIH ORGANA TERORISANJE I UBBIJANJE TRI IPO GODINE GRADJANA SARAJEVA ATETNTAT NA HAKIJU TURAJLICA UBBISTVO AVDE PALICA KONSTANTNA AGRESIJA SE NASTAVLJA OD S.A.N.U.- KRVOLOKA SERVIJE...!!! REVIZIJA TUZBE PROTIV KRVOLOCNE SERVIJE KO I NJENOG PREDSJEDNIKA VOJVODE CETTNIKA BORISA TADICA KOJI VISE OD DESET GODINA LICNI CUVAR KRVOLOKA-MONSTRUMA SERVSKOG VAMPPIRA RATKA MLADICA...!!! USTAJ BOSNO...!!! ZAHTJEVAJ PRAVDU I ODSTETU...!!!