Komentari (33)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ma jok, za sve su krivi Željko Komšić i Bošnajci.
toliko godina bio biskup i sutio a sad se nasao pricati kad ga niko ne slusa
Zabole Dragana ona stvar za Hrvate van zapadne Ercegovine.
To je zapravo pogubna politika Franje Tuđmana koja je u BiH dominantna do današnjeg dana, a koja vodi ka nestanku Hrvata iz cijele BiH, osim malog dijela od Mostara do Posušja
Od 90ih i rečenica poput ove "Stoji Hrvat do Hrvata, mi smo braća svi Nećete u Čavoglave dok smo živi mi" e od toga je došlo do 2023 i legendarne Sokolove izjave u skupštini rs-a " Čuvajte mi rs" ,,,, kako to kako to?
Po komentarima na Klixu sam zaključio da je Hrvatima jedino ispravno da opet otvore Jasenovac i skupljaju Židove i Srbe u plinske komore jer u protivnom su strašno licemjerni.
Niko od hr političke elite ne ferma Hrvate u RS-u a ni dijelu FBiH koja je pod kontrolom Bi komponente
Svako jutro nakon buđenja Jugosloven Čović se pomoli djevici Mariji pa onda sjedi tri sata i brine za Hrvate iz RS.
**be se Draganu za Hrvate, posebno za one iz RSa.
Oni za legitimnog nisu legitimni isto kao ovaj Tvrtko 20 koji pominje Holiday in odakle si šljego pa se doćepo interneta pa iznosiš svoje zatucano mišljenje.
Gospodine , časni ljudi kao vi rijetki !!! Svaka vam čast , molim se za Vas , 🤲🙏
Covicu kao i Dodiku odgovara haos u Drzavi jer cim se Drzava uredi kaonoravna njih dvojica imaju toliko nedjela za dozivotnog zatvora a u ovakvom stanju nijima nisu bitni ni srbi ni hrvati kao i muslimanskim vodjama muslimani jer oni svi u ovom haosu zive kao begovi a zasluzuju i zaradili svi dozivotne robije
Naravno. draganče čović se borio za svoju vilu u Mostaru. Bit će upamćen po slizivanju s govedom dodickom, najvećim neprijateljem Bosne i Hercegovine, kao i po izjavi ...čuvajte mi republiku srpsku... Bit će upamćen i po grbu kojeg je sam za sebe kreirao, kao i gozbama sebi u čast.
Dragan covic bivši komunista a sad veći vjernik od pape 😁 . Franjo svaka tebi čast na svemu i sve najbolje
Ovaj potonji se baš nasekirao.
Cuvajte Republiku Srpsku, rece bjeloglavi sup
Zanimljivo da Bosanski Hrvati i Srbi nisu diskriminirani gdje su vecina Bošnjaci . Jedino što mnogim Katolicima i Pravoslavcima smetaju Dzamije i Ezan i tko je mogo dobro voljno se raselio . Zašto to niko ne spominje ?!
zato što nije IN muslimane prikazivati u pozitivnom svjetlu. Mogu im Murphy i Schmidt zamjeriti
Mislim da je stand-up komedija idealan poziv za vas!