Komentari (172)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Mile džaba hodo
Nije to zbog bošnjačkih žrtvi nego skupo će ih koštati lizanje sa Putinom.Trenutno u Fr ima tip YT kanal đe predstavlja razno oruže, prije dvi hefte predstavio pušku 'zastava m05c1'made in Serbia. Dobio poziv u MUP i vjerojatno će mu zatvoriti kanal zbog predstavljanja oružja ruskog saveznika.
Pogledao je ligu prvaka na račun sirotinje iz takozvane rs
PRIKAŽI ODGOVORE (9)
Eto i saveznici skontali o cemu se radi i rekli svoje.. lazi lazi ali dokle
Rodiš se naivan, da ne kažem glup i takav i umreš. Ti vjeruješ njihovim dobrim namjerama u ovom yebbenem vremenu.
Politicko Vojno i Policisko rukovodstvo..RSa.je presudjeno za Genocid.Vojska i Policija su Pocinile zlocin.Rukovodstvo RSa he planiralo Genocid.RS je nastala na zlocinu Genocidu.
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Zahvaljujuci vama je nazalost i bila Srebrenica!
Dobro, hvala. Šta ćemo s Palestincima?
Dzaba Macron govori Vucicu da se mane Rusa.Kada bi Rusija napala Srbiju ,svi Srbi bi stali uz Rusiju i jos se nag...li da ih cepaju u paksu
Ne moj Vučić nam je zabrinut kažu nikad ovako zabrinut nije bio,piše čovjek pisma izgleda makron nije pročitao naredbu Vučića hahaha ode rs u historiju ako se izglasa rezolucija
mile nam sredio da FR bude SPONZOR 👏👏😀😀😀🇧🇦
Ovo je video od prije 4 godine???
kakve 4 godine y3bo ti pas mater .. 22.04. 2024
Ja nešto ne vjerujem Francuzima,sjetim se odma Filipa Moriona i Miterana 93.,94. god .
Ja sam iz hr. Koliko god da mrzim srbe, a mrzim ih, ovo jednostavno nije fer. U pitanju je cista matematika. Spanjolci i englezi su istrebljivali citave kontinente, svabe su pobili 30mil slavena samo u ww2... i da se na kraju slome kola na srbima zbog 8k ljudi. Po meni to nije posteno.
U pravu si, trebala su se kola prvo na vama polomiti zbog Jasenovca. Niste vi ništa drugačiji od Srba, samo vam je malo više stalo do toga kako ćete se prikazati.
Sta to bi la dodikov najveci uspjeh u lobiranju po Francuskoj bio da ga puste na park princeva da pogleda utakmicu
Mile dzaba kmeco Hahahahahahaha Hahahahahahaha
Uvali im lik preskupe Rafale i jos im slozi rezoluciju. Makron se lagano promice u lidera Evrope, svaka cast.
Zna li Alexijus za ovo..? Buahahaaa..😜🆕🇧🇦
Putin i Zelensky ni kriva ni duzna skupa sredila da EU konacno prepozna da se je desio genocid u Srebrenici, ali se moramo zahvaliti i Dodiku sto trci Putinu pod suknju.
Nekad je dobro i ove centre zla imati na svojoj strani.
Pa zar Vucic nije ostvario “istorijski uspeh” maltene Francuska molila za ujedinjenje sa vlahadijim? Haha