Komentari (18)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Pa nije zasluzio pravdu? Za kriminal se ide u zatvor a ne pod zemlju i sta god da je bio, imao je 26 godina i zasluzuje pravdu jednako kao i Dzenan, ne znam za sta me treba biti sram i stid.
Zasto da me bude sram i stid? Adnan ne zasluzio pravdu? za kriminal se ide u zatvor a ne pod zemlju, 26 godina je imao i zaslužuje pravdu jednako kao i Dzenan.
Treba angažovati Titovog milicionera u penzija, da riješi ovaj slučaj za 24 sata.
miliconer od druga nije koristio glavu neg palicu , tako da bi kod njega uvidjaj dulje trajao.
@diiss2 Milicija je glavu koristila samo za političke disidente a za krimance i ubice najefikasnija je bila palica.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
ako već formirate takvu komisiju, sto joj ne date da se bavi i svim nerješenim slučajevima ubistava od kraja rata pa naovamo?
oni iz policije ,suda i tuzilastva koji opstruiraju zatvoriti bar po 5 godina u prdekanu
Uhapsite onu kurvicu i drzite je dok ne prizna sve...........sve ona zna, zabijem njoj i materi joj
Nek pozovu jos i FBI da im rjesava slucaj, a sin ratnog heroja Ramiza Salcina, Adnan, ubijen prije godinu i 4 mjeseca i ni blizu nije ovakva frka bila da se pronadje ubica.. Sramota..
da te sram i stid bude
On je bio kriminalac a Dženan nije, zbog toga su različiti aršini.
Uvesti šerijatske kazne za ovakve slučajeve!
koji ba crni šerijat kakav šerijat vama u glavi??? onaj šerijat gdje bijedi sijeku ruke zbog komada hljeba, voćke koju ukraDE, gdje bičuju žene i kamenuju do smrti, gdje vješaju za sitnicu...al sve sitnu buraniju i sirotinju...dok se stotine hiljada onih iz više kaste opija, guzi ku.rave svjetska glasa i stasa, jede kavijar pije šampanjac, vozi mercedese ferarije mlaznjake kupuje brodove...a sve to od narodnih para znaci jos pokrao! jel taj šerijat misliš?
@Ares 12th kad bi se rukla sjekla zbog komada hljeba ne bi nikad doslo do ubistava!
pokrenuti citavu lavinu za istinu i pravdu, jer u slucaju postoje triju istine koje smo olahko prihvatili.