Komentari (259)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
prvim referendumom je oslobođeno pola države BIH,dudukovim referendumom će se osloboditi preostali okupirani dio BIH!!!
Kreni jedva čekamo, pa da vas klasifikujemo kao agresore i genocidaše i konačno formiramo državu RS.
Ako pukne, nestaće genocidna za tri dana. Nećete stići na ulje nasuti u traktore.
PRIKAŽI ODGOVORE (3)
Formirana Komisija za provođenje referenduma u RS-u: Sutra interni konkurs:...potrebno 50 savjetnika, 35 pomocnika, 56 vozaca, 70 zastitara.. Prekosutra tender: 50 vozila Audi A6, 35 vozila Golf 7..
p.ičke od naših političara moraju uzvratiti i hitno raspisati referendum o ukidanju rs-a..
srbi palite traktore :)
Izlizana prica ko pi*ka Goge Sekulic
kao što se i očekivalo, uskoro sledi referendum o proterivanju bošnjačkog suda i tužilaštva iz RS - a.Sam po sebi nije ovaj referendum toliki trn u oku nekima već činjenica da se njime postavlja model kojim će Mile da rešava probleme sa susedima iz BiH.Odmah potom treba vratiti sve silom otete nadležnosti a u prvom redu vojsku RS -a kao garanta mira i stabilnosti.Na kraju,2018. doći će i do poslednjeg referenduma, onog o samostalnosti i nezavisnosti srpske.Predsednik Mile,najveći državnik u ovom delu evrope,odlično radi svoj posao
s*bi će opet izazvati rat, da li ovim referendumom ili napadom na Preševo i onda ide trenutak za naplatu, Insha'Allah samo sablja s*bina sječe :)
jesam li rekao da će biti rata??
Sta kaze Hercegovac Bosnjaka vise nema u istocnoj hercegovini hahah pa jadan ne bio eto i ti jadni srbi odose kad saberessve te opcine istocne hercegovine nemaju 50.000 stanovnika! Tuga, tu nece biti ljudi za koje desetljece, eto vam te zabiti gajite stoku, i jeste za stocarstva i poljoprivrede
FAŠISTIČKA NACIJA SERVOSMRDONJE
Pasoše u ruke a vi nemojte slagati...
Referendum o ničemu ...!!! Realno, šta se ovim čudom može promijenit ..? ? ? A tebi Inzko ću svoje reči kasnije . . . Još jedno bacanje prašine u oči pučanstvu PC ...samo što mislim da će ovo najskuplje platit...! ! ! Zatresla se gora, sad čekamo miša . . .
Sve su prilike da ce Dodik ostati upamcen kao najveci klovn i gubitnik servske politike zadnjih 100 godina. Mnogi vlasi su vec shvatili njegovu predstavu za javnost, samo niti imaju kapaciteta niti smiju da ga razotkriju. Cudi me ovaj savez za promjene, kao da ih nema na politickoj sceni. Kako Mile rokce k'o krmak na pomije, sve dok ne dobije po usima :))
i koje ce biti pitanje dali ste za ili protiv ili mozda sta mislite dali ste za ili protiv ili mozda dali ste protiv ili za BITNO DA CE NEKO PARE UZET ZA LISTICE ITD.
Sto se mene tice moze odmah sutra bit i onaj referendum za ocjepljenje, ali na kraju ce bit sam pao sam se ubio
SERVI, SUPER SMRDONJE, FAŠISTI, KURVOSERVI
IMA IH PUNA SRBIJA I GENOCIDNA, SMRDITE KO ČUNA IZVAĐENA IZ GUZICE
SMRDONJE ODVARTNE
PRIKAŽI ODGOVORE (2)