Komentari (19)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Nema bazen al' ima fontanu od milion. Bravo za Mostar.
Poznat je nama, nije se Kevelj namirio, nije Kordic kupio pumpe od Pimpe. Sve se zna
Ruglo od fontane za milion maraka. Ova fontana je koštala 40 hiljada maraka, a ostalo je ukradeno. Čović i njegova mafija su podabljali svoje novčanike, j*bo im pas matere.
Čuj 1 milion km za fontanu,koga zahebavaju ovi lopovi više
Premijer Uk planirao je da se i kod doma Armije iz fontane cuje vode huk umjesto parkinga. Ovdje ce ici barem 2 miliona sa troskovima. Pitanje samo kome ce Uk dati da od tendera omasti brk.
Dugo nam je i trajala
Jebsla nam je mamu SDA svima
Grad slucaj! Treba im vratiti Hansa Koshnika!
Samo samo jaši…
Da je makar lijepa :/
pranje para... sva 3 tora u bih imaju na vlasti same kriminalce ali dzaba ovce I dalje bleje I vicu "naprijed moji" dok glodju salamu kupljenu na akciji za 2KM.
Neko treba u zatvor
Hajde neka fontane.. lijepo je to sve.. ali milion? Malo li je..
Samo idiot to moze izjaviti. Svaki vozac ce ti reci da je budala projektovala kruzni tok u kojem ne vidis da li ti dolazi auto sa lijeve strane. O visini fonatane da i ne govorimo.