Komentari (35)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
potrovati sve pse lutalice pod hitno ili ih izvoziti u koreju kao hranu
U pljackanju jel?
Bravo DOG TRUST! Imate podrsku!
taman...."spartnerite se" sa šintorima :)
Napushteni psi i Dog Trust su NAM najmanji problem u Sarajevu. I mislim, fakat da ne trebate uopste ishta da komentarishete vezano za napushtene pse. Pored toliko oruzanih pljacki, kradja, shenlucenja okolo po kafanama i Vlade koja ne moze sastaviti 2+2, vama (pojedincima) smetaju psi i Dog Trust koji radi kakav takav posao??? LICEMJERI JEDNI NEPISMENI I ZATUCANI.!!!
if............
Moze uzmite sve kerove i keruse i udomite ih. A ne da ostali gradjani radi vas par hajvana moraju da trpe. Niko vam ne brani. Da ih udomite no onda morate i brinuti o njima jelde, a to je ipak tesko, jer vi ovo radite za debelu platu koju vam neko placa iz inostranstva. Da nema toga jebali bi vi te pse i okacili ih mrtve za prvo drvo. Nego koliko placate onom dzukcu za reklamu da se krevelji