Komentari (9)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Kantonu Sarajevo netreba jaka boračka organizacija nego jaka firma da zaposli boračku populaciju!!!!!!!!!!!!
Ne razumijem samo jedno. Ako postoji toliki broj boračkih organizacija, valjda postoji i veliki broj evidencija onih koji su dobili određenu vrstu pomoći (građevinski materijal, novac, liječenje,.....itd). Kada se tome dodaju kantonalni nivoi i Federalni nivoi onda se za svakog poimenice zna šta je i kako dobio ili kako je i koju vrstu pomoći koristio. Ja kao pojedinac nisam NIKADA NIŠTA konkretno dobio kao što nisam mogao dobiti ni rehabilitaciju u Fojnici dok su neki to pravo koristili više puta. Isto se odnosi i na građevinski materijal za rješavanje stambenog pitanja iako sam aplicirao više puta. Zar ne bi bilo logično da pored tolikih evidencija ne možete KONAČNO napraviti spisak onih koji nisu ništa do sada dobili ili koristili i da te ljude uzmete u razmatranje,a ne da se vrte jedni te isti. Znam reći će mnogi: "Treba se malo mrdnuti i sam tražiti svoja prava!" Mrd'o sam ja punih 20 godina od kraja rata i nisam ni fosne dobio kao što nisam uspio otići u Fojnicu.
Najavio je da će učiniti sve da se u Kantonu Sarajevo formira jedna jaka boračka organizacija, slična onoj kakva je bila organizovana poslije Drugog svjetskog rata. MISTRE AKO OVO USPIJEŠ - BIĆEŠ DUGO, DUGO MINISTAR ZA BORAČKA PITANJA!