Komentari (21)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
svima treba dati da se moze kandidovati za predjednika al jevrejima netreba....
Jakobe finci kurca nam se napusio...sto neodes malo do izraela da vidis kako ona nasa braca imaju sva prava...pa oni tvoji nepopustaju onu sirotinju *** li vam majku cifutsku....
HAJDE FINCI ANGAŽUJ TAJ MOSSAD IZRAELSKI, DA SKINE KOJEG GLAVONJUU
E moj Finci ako ti Tihic i Čović budu pravili rjesenje nacekat ces se ti jos dugo, dugo ...
Sacekaj malo dok Tihic podjeli federaciju, pa ce mozda doci da se dogovori i nesto s tobom.
U Covicevom i Tihicevom prijedlogu jedini na gubitku su glasaci FBiH, ciji se glasovi pretvaraju u igru na srecu. Jedno je imati dva izborna podrucja u FBiH, jedno je nedopustiti vise predsjednika iste etnicke pripadnosti, ali ukinuti jednom od ta dva podrucja glasove pri izboru treceg clana predsjednistva je gora povreda ljudskih prava nego nemogucnost Sejdica i Fincija da se kandiduju. Pored ovakvog cirkusa prije ce krvlju nacrtanu RS primiti u EU.
Mars!!!
Ovako će i " Bosanci " poslije popisa čekati po par godina da dobiju neka prava :)
I "Hercegovci" ali bolje I to nego da zauvijek budemo bez prava..
Ma ovdje nema prava kako got da se izjasniš .)
uz SDA i Tihica to moze da se desi samo ako ih doooooobro plate
hocmo zidova za precednika ondace bosna rosnaponosna bit bogata bice para nafte oruzlja iu moje selo ce doc avtoput i demokracja
ndmoguca misija
Moguce je to, ali oni se nece dogovoriti...
Naravno da je moguce. Samo se nadam da ce biti nesto konstruktivno a ne da ce nas podijeliti ko sto neki vec pokusavaju..
ahaaa,hoće!
Koje god rijesenje da se predlozi Tihic da obori, samo neka je opstrukcija pa bilo cega