Komentari (6)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Eeee, moji mungosi...Malo po malo ostade vam samo pakost ! U penisu ste totalno ! Ali sta da se radi , psi laju dok karavani prolaze...! Kada se sjetim , dok su \'\'tekle \'\' donacije kako ste ih zderali kao da ce \'\'teci \'\' zauvjek ! Plate su vam bile vece vise nego duplo ! Ali to vrjeme je proslost ! Srpska gura a vi samo istezete vratove i pratite sta se radi kod komsija i cekate dzabnicu koje nikad vise biti nece !
@cedo, pa šta je bilo? ;) :) Boli te istina, je li? vrijeđaš čovjeka zbog istinitog komentara? Ništa čudno - LAŽ je svojstvo srbo-četnika. Na žalost moj cedo, istina je neumoljiv faktor. Ona ne poznaje ni vjeru ni naciju, a ni situaciju. Dodajem da sam ja prije neki dan bio u Banjoj Luci, a ona autobuska stanica je ko \"HOTEL PROPUH\" :D :) Dodo fašista pokro ono malo para od naroda i napravio zgradu koja samo crpi pare, a bus stanica u BL isto Kašmirsko raskršće :D
Akademik, smrdljivi lojavce
UMJESTO KOMENTARA NA JOŠ JEDNU U NIZU GNUSNIH LAŽI IZ UPRAVE GENOCITETA R.SMRDSKE, ISPRIČAT ĆU JEDNU KRATKU PRIČICU. NAIME, PROLAZIO SAM JUČER SA SVOJOM TOYOTOM KROZ PRIVREMENO OKUPIRANI DIO NAŠE DOMOVINE, TJ. KROZ POSAVINU. NA SVE STRANE ZGARIŠTA, UGASLE PALJEVINE, JAD, BIJEDA I ČEMER..... A DERVENTA.... .... PITATE ME ZA DERVENTU?! EH, TEK KAD POSJETITE OVAJ SABLASNI GRAD, OD KOJEG SU FAŠISTO-ČETNICI NAPRAVILI NOVI ČERNOBILJ, SHVATIT ĆE TE KAKO SU GNUSNE LAŽI KOJE PLASIRAJU HITLEROVAC DODIK I NJEGOVI MONSTRUMI O TOBOŽNJOJ REPUBLJICI SMRDSKOJ KAO \"BOLJIM DIJELOM BOSNE I HERCEGOVINE\"...... JAD, BIJEDA I TUGA JE TA REPUBLJIKA SMRDSKA... KO NE VJERUJE, NEKA SE SAM UVJERI VEĆ DANAS.
Polako prvo ja sebi i ekipi da navucem para iz budjeta.
Kad ćete vi lojavci ovako