Komentari (50)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Zasto umanjuju,jer zato sto vi iz zapadnih zemalja podrzavate Kurtijev teror,recite otvoreno,zasto KFOR nije reagovao na sve terore do sada koje je Kurti izvrsio nad neduznim narodom,Vučić poštuje briselski sporazum,vi sa zapada kao i Kurti ocigledno ne,ako KFOR nije sposoban da zastiti naš narod na kiM zahtevaćemo drugacije mere.
Mislim da bi bilo najbolje rs pripojiti srbiji a Kosovo albaniji i mirna bih...
Stari u skladu sa godinama, a ne ko fičfirić da se nosiš.
Opet Vučićevi botovi aktivni.
Dosao Filandra u jedno mjesto u RS, lafo radi prikupljanja materijala za neku knjigu. Sjedilo se, malo se i cugnulo, i Filandra ponesen atmosferom pita domacina: ima li ovdje sta da se kresne?
Znaci kad spomenes RS ide odmah 100 dislikeova...
Pita drug je Smit uzeo pare i koliko od Dodika?
Rijetko ljigav lik.
Pokazalo se da je Vučić jedan običnio radikalistički nacionalista, što je bio i za vrijeme rata u BiH (nismo mu zaboravili ni jevrejsko groblje ni 1:100) Dakle, ovim potezom naštetio je sebi, srbima u srbiji i posebno pravoslavcima na Kosovu. Pokušao da bude drugi Tito a ispao mali Hitler.
srbin = dijagnoza pazi sad za dvije minute 100 dislikes 😁 ne vole me iz redakcije klixa 😁
Šta je ovo jel klix preselio u Beograd?
Da umanjuju. Srbi će ga morati smeniti
Šaćire šta je s čarapama?
Jedino ove ime čiste, ostale na pranju
Hmmmm..,..joZeee...čopice and šulja-ko.., pljus svaka druga riječ crooo...,🤨..?
Kontrolora cega??? Gora mu je politika od Milosevica. On kontrolu nema unutar svojih granica, u Slo, Hr i BiH nema niti ce ikada imati. Kosovo je nezavisna i suverena drzava sa srpskom manjinom. U BiH se osniva Bosanska Pravoslavna crkva. Smrdi gube RS svojim glupostima jos samo da se lagano isele oni koji je ne smatraju svojom.
Gdje god srpska noga stane to je srpska teritorija, to i jeste svrha Otvorenog Balkana, kako ne shvatate. Eno, izgleda da su naivni Japanci poslali protestnu notu Parizeru zbog onog Srbija do Tokija. A ne znaju da ima Srba i u Japanu