Vratit će se u politiku
0
Fikret Abdić na slobodi 9. marta
Komentari (85)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
pose.rem ti se usta admine, I ONOME KO TE PLAĆA DA BRIŠEŠ KOMENTARE
Eto Babe,eto Babe, proucio sve citabe, da Bosnjaku pamet dade, kako treba dobro radit, a ne samo m.u.d.a gladit, i na rat se vjecno vadit. Eto Babe biznismena, bez njeg Bosnji hljeba nema, treba slusat dobrog Babu, vjesat price o tarabu, ratne price pune lazi, laz za Babu vam ne vazi.!
Vratija se Babo i donija frišane novce
Kada završiš kao Gadafi nemoj se pitati zašto. Sve se ovo prati. Zato ti uskoro stižu vize. Biometrijske.
HRVAT NISU ONI OSLOBODILI PETRINJU NEGO 505 I KORPUS TO VI VRLO DOBRO ZNATE SAMO VOLITE I VI POTPUCAT AL STE NAMA IZ 505 DRAZI HRVATI NEGO IZDAJICE BABINE DA SE ZNA.
PROGLASITE AUTONOMIJU DA VAS MALO UGRIJEMO OPET HA HA HA.
Oni dobise kruh, a uskoro ce dobiti i EU putovnice, a ja bih samo da vas pitam GDJE SU ZLATNE KASIKE? :-)
Komuniciranje prijetnjama i terorizmom je vrlo popularno ovih dana. Nadam se da ces primjeniti iste standarde kada je u pitanje Srebrenica i slicni slucajevi, tek toliko da se odnosi prema svima isto. Reciprocitet majka! Sto vise pisanih tragova ostavljas, tim vise radis za tu istu autonomiju.
@buzim Izdati vjeru za bijeli hlijeb i meso?Kako ce to uraditi,jednom su iizdali vjeru pod turcima,nisu valjda sada Turke izdali?Ko zna,mozdanje to u poganoj krvi
hace SVAKA TI CAST LJUDINO PATRIOTO, ZNAS KAKO SE BABINI KRIJU PO KRAJINI KO ZMIJA NOGE HA HA HA NE SMIJETE VI PRDNUT SMIJETE OVAKO PRICAT A JAVNO PA TO POSLE PECIGRADA VI NE SMIJETE SPOMENUT AUTONOMIJU HA HA HA
@BUZIM Jeli to link za ratni zlocin?
http://www.youtube.com/watch?v=5nf3JXkK7O0 VESELOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO
Da nas nisu Hrvati spasili prodali bi nas vi kao Alija Srebrenicu.
necu se svadjam najbolje vi krajisnici znate kako je bilo i sta je bilo samo bi rekao svoje misljenje danas glavni grad nebi bilo Sarajevo nego Beograd a Bosan bi iygubila svaki vid drzavnosti toliko.
Dakle, izuzimate se od postivanja medjunarodnih zakona. Sve \"bolje od boljeg\".
Dakle, opravdavate drzavni udar. Kad smo to utvrdili, mozemo dalje. Samo nastavite. Ionako vas glasanje niti demokratska procedura apsolutno ne zanimaju.
ZA IZDAJNIKE NEMA OPRAVDANJA PRODALI STE SE ZA BIJELI HLJEB I MESO DOK SMO MI JELI PROJU I GRAH CUTI NEMOJ MI TI PRICAT KAKO SE POSTUPA SA IZDAJICAMA