Komentari (12)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
jest vala semiha seljankura, jasno je čim je vidiš, a ne kao naš novi gradonačelnik, inteligentan, pismen, elokventan, čist, uredan i uljuđen, sad nas neće bit stid kad dođu stranci
Ma da, mi podržavamo Semihu i volimo žderati Semihina govanca. Mi najviše volimo kad se nepismena seoska koorvetina poput Semihe uhvati funkcije, tad je nama najljepše, jer i mi smo izmigoljili iz Smrdokistana pa hoćemo zajedno sa Semihom da Sarajevo pretvorimo u seosko ruglo. Semiha, molim te vrati se, p0seri nam se u usta, gladni smo.
puc crvenis se mnogo yebo li te zlatko lopov prodo bi nas za male pare
p u c - marš u republiku srpsku u istočno sarajevo. m a r š !!!!
Semiha je dobila ono što je tražila, nogom u zicagu. Danas nikome nije lako, pogotovo upravljati gradom, tj, selendrom od nekadašnjeg grada koju su nam u amanet ostavili Semihini fašisti. Ulice i fasade će se nekako i popraviti ali kako popraviti štetu koju su nam fašisti napravili otvaranjem BBI - islamskog centra u centru grada i države???
jel to ona semiha, koja je izjavila da je sramota kada prolazi ferhedijom?
Ma je*o ti državu gdje općina ima više prava i nadležnosti od Grada!
kad je semiha ovo tražila godinama, nisu joj dali, sad kad su je otjerali sad može. svi isti, banda lopovska.
mogla bi se ona Vatra proširiti malo, previše je tu prostora ostalo za prolaznike
ima kome se isplati, ako se gradonačelniku ne isplati ;-)
ovo nema veze sa ukidanjem standova sa gacama i dupljacima ili sta?
pa sta ste cekali di sada?