Komentari (9)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
u prevodu....potpisala (dobila je mnogo novaca) ugovor kako bi sirili EU propagandu i kako bi blokirali istinu !!!!!!! zasto je INDEX.hr dobio nagradu nedavno??? ZA INOVATIVNA POSTIGNUCA=????HAHAHA KOJA'??'laz nad lazima!!! ustvari kad si poslusni cuko...radis kako ti se naredi! Nema evze...sve ih treba prijaviti imenima i prezimenima ruskoj obav sluzbi!!! nek se oni pravdaju ako ikad kroče RUsijui
ahahahahhahahahahahahahahahah jos jedan slobodni portal! !isto kao i N!,klix,cnn,bbc cnn i Aljezira RTL russia!!hahahah h ISTO KAO I FAKOTOGRAF OD ONOG ČVILJ, POGANI PETRA VIDOVA!! LAŽNE INFORAMIJE KARAKTERIŠU KAO ISTINITE A ISTINU STAVLJAJU KAO LAZ!!! SVE OVE VLADINE I NEVALDINE ORAGNIZACIJ SU NEAJVECE ZLO!!! TO JED PARE-RAZUM-MORALE-ETIKU I NITKOM NE ODGOVRAJU!!
npr u doba korone tacnije prije 3 god; u Njemackoj, Danskoj i Poljskoj si mogao vidjeti tisuce i tisuce komada teskog naoruzanja!!!KAŽU LAZNA VIJEST BILA!!!!!AHAHAHAHAHAH jes jest!sad vidimo!!
Starlinkovi se pomjerali....kazu i to laz bila! znamo gdje su i zasto pomjerani!! Sve je AGENDA koju vodi AMerika a norod vjeruje sta procita medijima koji su 1000% u vlasnistvu Amerike!
PRIKAŽI ODGOVORE (1)