"Građani BiH očekuju pomak"
0
Fajon: BiH je izgubila kredibilitet u Parlamentu EU
Komentari (28)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Tanja, ljubim ti paksu, ti si ljudina od covjeka !!
Papak je nesto blazi oblik paksua koji je najcesce dolazio iz prigradskih naselja, sela i iz nizih drustvenih i socijalnih struktura. Njihov najveci zajeb je to sto se nikada nisu mogli prilagoditi zakonima carsije, mada su cijeli zivot tezili tome. Papak voli selo, miris sijena i balege, Lepu Brenu i Cecu. Zatvore oci u transu kada cuju \"Bum Cile bum...\", nerijetko izazivaju i isprovociraju frku kada pocugaju, razbijaju case po kaficima a \"poslastica\" im je dokazivanje muskosti, dok razbijaju prazne pivske flase sami sebi od glavu?! Kad prica, papak pretjerano galami i mlatara rukama, obozava cvijetne ili geometrijske dezene na kosuljama, a u unutrasnjem džepu sakoića obavezno se nadje cakijica u slucaju \"Ne daj Boze, nek se nadje...\"
Tanja usvoji me...!
Tanja udaj se za mene!!! Povedi me u svijet svoj, pod zemlju, nebo, nije važno, sljedbenik sam tvoj...
Mehmed Šišić sekretarici \"Neću seks, samo da se milujemo\" Na YouTubeu se pojavila snimka Federalne televizije na kojoj oni koji dosad nisu imali priliku, mogu vidjeti na osnovu čega je Kantonalno tužilaštvo u Zenici pokrenulo istragu protiv Mehmeda Šišića (54), predsjednika Saveza demobiliziranih boraca BiH i Zeničko-dobojskog kantona. Šišić je 36 godina mlađu uposlenicu ucjenjivao visinom plate i gubljenjem radnog mjesta ukoliko ne pristane biti intimna s njim. ovo nama treba ??????
Hvala malim fashistima sa www.islamabad-x.com što brišu komentare koji nisu na liniji velikobošnjačkog fashističkog SDP-a i Stranke zLa čovjeka. Šteta što ih nije bilo kad je Goebels učio zanat, od njih bi ga naučio još bolje!
Ma jaba ogovornost, koja odgovornos za marvu bez karaktera , ma to treba samo pobiti da vise nikad se nerodi prljavstina... Sudovi su njihovi i sve vaznije institucije mogu da rade sta hoce ali nece dokle hoce.....
Moze li ona ikako za jedinstvenog predstavnika cijeloukupne BiH !?!!? Ja bih ovo podrzavao!
@hanjce.......evo ja sam u Evropi ,dao sam Angeli Merkel ,ona mi duca evo 19godina, i muze ga.........................!
he.bo eu, samo nato
Vidi jednu stvar, NEĆUU U EU DA NAS MUZUU KO STOKU !!! ja sam protiv !!!
KO JE KRIV NAŠEM ALIJI ŠTO JE POTPISIVAO, MOGLI SMO IH POTUĆ PA IMAT USTAV BOLJI NEGO sva EU zajedno..
SRBOFASIZAM JE KARCINOM DEMOKRACIJE EU-E I ETIKE SRBIJA JE SRBOFASIZAM NAZZI VAMPIR KOJEM KRAJA NEMA DOK GA VI PODRZAVATE...!!!
-tambura: Y.e.b.e.m li ti -s.e.j.u-.
Dokle vise terorisanja i pljacke gradjana i drzave BiH-e od gennocidnih i agresivnih srba i srbije...?!!! Vi niste izgleda SVJESNI koliko je TA SRBIJA I IDEOLOGIJA SRBOFASIZMA opasna za buducnost i demokraciju...?!!!
Fajon, glupa si ko noc sta ti znas, nama nije ni stalo da udjemo u tu nakaradnu Eu
A MAFIJAS I FASISTA \"DODIK\" JE SRAM I SKADAL EU-e i svih Parlamentaraca te institucije...!!! Dokle vise TOLERISANJA srbofasizma od EU-e...?!!!