Komentari (53)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
pa bh vlasti znaju da sto manje rade da ce na vlasti biti duze... a moraju se u obzir uzet' i prvomajski praznici te donosenje teskih odluka tipa gdje za praznike, Dubai, Miami, Florida, Irak, Iran..
Ja to govorim stalno, sto prije se udje u EU tim prije ce mnogi izgubiti funkcije i zavrsiti u zatvoru, isto kao i sa Putinom i Janukovicem, nema diktature i prosipanja lafine i nacionalizma u EU.
NIste vi izgleda jos imali pravog posla sa bosanskim politicarima, dozivicete vi jos tih sprdotina sa ovim nasim kurcovodstvom
Ma nisu krivi"dični" bošnjački kvazipolitičari već su krivi golubovi pismenoše što na vrijeme nisu odnijeli poštu bošnjačkimpolitičarima u 1434god(trojica su nažalost uginula od umora a četvti nije mogao nać put u 1434god
Hahaha
.....naši političari ne kuže što znači riječ dijalog.....bit će zamijenili dvije riječi.... ........dijalog i monolog.......
pa kako Evropska komisija ne razumije da naši parlamentarci i ministri ne mogu raditi u ovako teškim uvjetima, nemaju oni tako velike birokratske evropske plaće, oni imaju "samo" između 4500 i 7000 KM, to ipak nije dovoljno za jedan ozbiljan i temeljit rad. :)
.....to je ono što se vidi preko porezne.......a ono "gdje se ja tu vidim?"......
pa ne znam šta ima više toliko da ih iznenađuje od naših zatucanih zaostalih naci-faši-šovinističkih polupismenih kretena iz vlasti bez obzira na vjeru, naciju, političku ili bilo koju drugu pripadnost. Kad sam ja ikad rekao da smo mi evropska Somalija. To ovi Evropljani nikako da skontaju. Strašno su naivni :)
shta se shticaju odma' ovi iz EU ako smo malo ovi nashi okasnili ili smetli... sabur, odradit chemo mi to... bolje i kasno, nego nikad.
pa njima to i odgovara,sto duza blokada zemlje to znaci da ce oni duze ostati na vlasti...kad ti citav svijet podrzava proteste a dodje neki "pametni" bosnjo i kaze ne treba to...jer mu je godza reko da to ne rade bonjaci...a sta treba???da sutimo jos 20 godina da bi baketu bilo jos bolje a nama gore...glup smo narod,2,3 covjeka vlada i manipulise sa nekoliko miliona...bravo ljudi,bravo..
EU samo dajte narodu zeleno svjetlo da se obracuna sa ovim "vlastodrscima" i da to rijesimo jednom za sva vremena ko Rumuni Ceausescuog!
mi jeli janjetinu za 1.maj, neamo brate kad..
Nista ovo nisu krivi politicari BIH,za ovo sve stanje u kojem se nalazi BIH je kriva prvenstveno Evropa i evropski politicari,dok je Amerika vodila glavnu rijec Bosna je isla naprijed acim su evropejci preuzeli kao brigu o Bih kola su krenula nizbrdo dodik je kupijo sitne evropske pliticare tipa lajcek i onog zeta cetnickog karl bilda plus imaju covica cetnickog vojvodu iz hdz..Bosnjacki politicari su isto dosta krivi svaki vuce na svoju stranu nikakve kordinacije a kako vidim po kometarima kako bosnajci blate bez ikakvog argumenta bosnajcke politicare bolje i nezasluzuju..Optuzuju et recimo Lagumdziju da ne nabrajam za sve i svasta optuzuju ga da je kriminalac lopov prodaje Bosnu,tako isto Bakira Tihica Mehmedovica,Hariza,Halilovica,Becirovica sve ih optuzuju a nigdi presude a niti tuzbe naprimjer za Bakira niko od nadleznih sudija policajaca ga nije nikad optuzio osim scepe keljmendijevog pajdasa i njegovog avaza,ali gle cuda Bakir je okorjeli kriminalac za bosnajke.Bruka.
jarane, ti si bruka! sigurno pripadas ovoj vecini koja odrzava ove ljude na vlasti tako dugo. vucete nas u ambis, i izgleda da necete stati. psihologija preplasenog krda. fuj!
A sto nisam iznenadjena, pa kad su to oni sta radili kako treba. Jos uvjek su pod uticajem slavlja 1 Maja, odmaraju ljudi.
Mnogo smo losi ljudi.Moramo sami sebi priznati:"pobjedise nas papci".
eee...samo da mi je znat..koji glupani ce sad glasat za kretene koji su sad na vlasti.... svima onima koji to budu napravili kazem : dabogda vam se korjen familije zatro u zaborav !!! nikad vas vise nebilo ni na zemlji ni na nebu Gospodnjem !!!!
bojkotovat...nizakog glasat !!! il uopste neglasat....tahko rade narodi zapadnjackih zemalja....ako ti se nesvidja onda ne glasaj !!!! pa kad ne ispune kvotu mozda se i zapitaju nesto....
Treba se organizovati i napraviti dogovor,pa dati nekome podrsku,a u slucaju da taj neko neispuni obecanje,udariti mu na "ULAZNA VRATA", a ne na obraz,po tom dogovoru.
I mi smo u nevjerici jer ste vi u nevjerici..Od ovih baksuza jedino to možete i očekivati
Vlasi šutite i ne javljajte se, kompletna kritika upućena je vama!